Potilaskirjastot - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Oulun yliopistollisen keskussairaalan potilaskirjasto

Potilaskirjaston palvelut siirtyvät elokuussa avattavaan Kastellin kirjastoon. Lue lisää.

Kirjakaappi

Kirjakaappi on Oulun kaupunginkirjaston ja Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) yhdessä hankkima lainaava ja palauttava automaatti. Kirjakaappiin mahtuu noin sata kirjaa. Aineistoa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Oulun kaupunginkirjasto huolehtii Kirjakaapin ylläpidosta ja aineiston vaihtamisesta Kirjakaappiin.

OYS on ensimmäinen paikka Suomessa, jossa kokeillaan uutta palveluideaa. Kirjakaappi on avoinna potilaille vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa ja muille asiakkaille sairaalan aukioloaikoina.

Kirjakaappi sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan B2-aulassa, kahvio Neilikan vieressä.

Lainaaminen tapahtuu OUTI-kirjastokortilla. Kirjoissa on RFID-tunnisteet, joista automaatti tunnistaa lainaan menevät ja palautetut kirjat. Aineiston laina-aika on 1 viikko. Kirjakaapin kokoelma näkyy OUTI-verkkokirjastossa ja lainat voi myös uusia. Kirjat palautetaan Kirjakaappiin.

Ongelmatilanteissa:

Soita ma-pe klo 8-15 Kastellin kirjastoon p. 050 5763510, klo 15-20 pääkirjastoon p. 08 55847347 ja la klo 9-16, su klo 12-16 pääkirjastoon p. 08 55847347.

Otamme mielellämme palautetta vastaan Kirjakaapin toiminnasta: city.library(at)ouka.fi

Keskustan palvelukeskuksen kirjasto

Kirjasto palvelee palvelutalojen asukkaita ja palvelukeskuksen asiakkaita. Kirjasto on avoinna palvelukeskuksen aukioloaikoina.

Kirjastonhoitaja päivystää kirjastossa perjantaisin klo 10.30-11.30.

Osoite: Nummikatu 24, 90100 Oulu

OUTI-verkkokirjasto