Rakkautta etsimässä - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Rakkautta etsimässä
 

Ally O'Brien: Agentti

Kirjallisuusagentti Tess Drake sukkuloi sujuvasti Lontoon ja Amerikan väliä. Merkkivaatteet, rakastajat ja edustustilaisuudet ja ovat arkea menestyvälle liikenaiselle. Tess haaveilee oman yrityksen perustamisesta, mutta tuleekin yllättäen vedetyksi mukaan murhamysteeriin. Ja kaikki todisteet puhuvat Tessin syyllisyyden puolesta!

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Sari Luhtanen: Tuulin viemää

Meteorologi Tuuli joutuu tiukille julkistettuaan hääpäivänsä työkavereilleen. Sulhasta ei nimittäin ole olemassakaan ja niinpä Tuuli aloittaa projektin sopivan miehen löytämiseksi.

Tuulin sisko Kielo on toista maata, luonteeltaan tasapainoinen tutkija, eivätkä yhdessä asuvien siskosten välit ole aina kunnossa. Omat salaisuutensa on kuitenkin Kielollakin.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Kate Jacobs: Lohturuokaa

Menestyneen kokkiohjelman juontaja Augusta "Gus" Simpson kohtaa keski-iän julmuuden, kun hänelle palkataan pariksi nuori ja kunnianhimoinen entinen Miss Espanja. Gus ei hyväksy muutoksia, ja pian puikoissa häärivät Gusin lähes kolmikymppiset tyttäret ja naapuri.

Soppaa sekoittaa myös komea uusi tuottaja Oliver, joka saa naisten tunteet kuumenemaan.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Katariina Romppainen: Mustikkasoppa

Kumpi on pahempaa: se ettei ole vielä lähes kolmikymppisenä valmistunut ja työura koostuu hanttihommista? Vai se ettei ole miestä tai lapsia, vaikka muut ovat jo toisella kierroksella?

Mustikan gradu alkaa valmistua pikavauhtia ja yhdenillan jutut saavat jäädä. Korkokenkien sijaan keskiössä on perhe ja sen vaikutus kolmikymppisen naisen elämään.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Lucy Dillon: Eksyneiden sydänten koti

Rachel on ollut vuosia se toinen nainen, kunnes myös hänet jätetään jonkun toisen vuoksi. Kaiken lisäksi Rachel perii tätinsä koirahoitolan ja löytöeläinkodin maalta ja joutuu lähtemään sydänsuruis- saan selvittelemään kuolinpesää. Hän ei ole koiraihminen.

Pian Rachel kuitenkin huomaa, ettei elämä koirien keskellä olekaan niin yksinäistä kuin voisi luulla.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Anna Godbersen: Jazztyttö peilaa

1920-luku on lopuillaan ja nuoret naiset leikkaavat hiuksensa lyhyiksi. Cordelia ja Letty karkaavat kotoaan suurkaupungin sykkeeseen: toinen haaveilee laulajan urasta ja toinen etsii isäänsä.

New York on kaikkea sitä mitä tytöt kuvittelivatkin: loisteliaita autoja, hämyisiä baareja ja komeita miehiä. Samppanjaa ja ihania vaatteita ei saa kuitenkaan ilmaiseksi.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Lauren Weisberger: Viime yönä Chateau Marmontissa

Brooke on tehnyt kahta työtä tukeakseen miehensä muusikkohaaveita. Julian on saanut levytyssopimuksen ja ensim- mäisen singlen myötä alkaa pyöritys, jossa parisuhde on kovilla. Brooke yrittää elää tavallista arkeaan samaan aikaan kun Julian esiintyy televisiossa ja suurilla konserttilavoilla. Juorulehdet seuraavat heidän liikkeitään herkeämättä.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Katherine Pancol: Krokotiilin keltaiset silmät

Eräänä päivänä Joséphinen mies ilmoittaa löytäneensä uuden rakkauden, eikä halua enää jakaa arkeaan vaimonsa ja kahden tyttärensä kanssa. Tyrmistynyt Joséphine uppoutuu työhönsä ja kamppailee narsistisen sisarensa kanssa. Mutta juuri sisaren salamyhkäinen ehdotus laittaa hänen elämänsä uuteen uskoon.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Rajaa Alsanea: Riadin tytöt

Riadin tyttöjen elämä on täynnä hienoja autoja ja kalliita merkkivaatteita. Järjestettyjen avioliittojen sijaan tytöt haaveilevat aidosta, itse valitusta rakkaudesta. Mutta niin kuin kaikkialla maailmassa, ei avioliitto unelmasulhasenkaan kanssa aina onnistu.

Sähköpostiviestien muotoon kirjoitettu teos raottaa ovea nuorten saudinaisten maailmaan.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta
 

Anne B. Ragde: Satunnaista seuraa

38-vuotiaan Ingunnin pisin parisuhde on kestänyt 11 kuukautta. Trondheimissa asuva musiikkitoimittaja pitää miehistä, muttei missään nimessä halua tulla jätetyksi.

Lukuisten netistä yhytettyjen pikasuh-teiden jälkeen Ingunn törmää sauvakävelylenkillä pörröiseen Onni-koiraan ja 7-vuotiaaseen Emmaan, jonka isä osoittautuu tutustumisen arvoiseksi tapaukseksi.

Saatavuus

Katso myös Kirjasammosta

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, toukokuu 2012

OUTI-verkkokirjasto