Kirjastossa tapahtuu

< Takaisin

Yhdessä - arvokas oma elämäni. Caritaksen asukkaiden elämää valokuvin.

Aika: 19.2. - 11.3.2018
Paikka: Pääkirjasto, aula, Kaarlenväylä 3, Oulu

Näyttely avaa Caritaksen vammaispalveluasiakkaiden elämää päivätoiminnan kautta. Valokuvia on otettu elämänmakuisista tapahtumista, luovasta toiminnasta ja ikimuistoisista retkistä.

Päivätoiminnan tarkoitus on tuoda asukkaiden elämään sisältöä, antaa uusia kokemuksia ja mahdollistaa uusien taitojen oppimista. Toimintaan osallistumalla voi innostua löytämään omia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita. Yhdessä toimimalla ehkäistään myös syrjäytymistä ja yksinäisyyttä.

Jokaisessa Caritaksen asumisyksikössä toimii oma päivätoiminta, mutta tapahtumia ja retkiä järjestetään paljon myös yhdessä eri yksiköiden kesken. Päivätoiminnassa on lisäksi mukana tärkeitä yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoistoimijoita.

Caritas täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Näyttely on osa juhlavuoden toimintaa ja sen tarkoitus on tuoda positiivisesti esille Caritaksen vammaispalveluasukkaiden omaa, arvokasta elämää. 

 

Kopioi tapahtuman jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube

Ohje sähköisten julisteiden toimittamisesta kirjastoihin

Näytön kuvasuhde 16:9, vaaka (esim. 1920x1080px) Muunkokoiset kuvat skaalataan näytölle sopiviksi.

Toimivimmat tiedostomuodot: jpg, png

Lähetä osoitteeseen lehtisali.kirjasto@ouka.fi, otsikoi selkeästi.

Kulttuuriaiheiset julisteet ovat etusijalla.

Sähköisiä infonäyttöjä on seuraavissa kirjastoissa: pääkirjasto (2 kpl), Haukipudas, Jääli, Kaakkuri, Kaijonharju, Kastelli, Kaukovainio, Kiiminki, Maikkula, Myllyoja, Oulunsalo, Rajakylä ja Ritaharju.

Kirjaston logo

Oulun kaupunginkirjaston logo

jpg

pdf

nega png