Kirjastossa tapahtuu

< Takaisin

Kylävaari Kaukovainion kirjastossa

Aika: ke 18.9.2019 10:00 - 11:00
Paikka: Kaukovainion kirjasto, Hiirihaukantie 4, 90250 Oulu

 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton kylävaaritoiminta jatkuu Kaukovainion kirjastossa keskiviikkona 4.9.2019, kello 10.00. Kylävaari Markku lukee tällöin lasten kanssa kello 10.00 - 11.00.

MLL:n kylämummit ja -vaarit ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat lasten kanssa muun muassa perhekahviloissa, päiväkodeissa, kouluissa ja kirjastoissa. Kylämummit ja -vaarit ovat aikuisia, jotka haluavat olla läsnä lasten arjessa ja antaa heille aikaansa. Kylämummit ja -vaarit tekevät lasten kanssa itselleen luontevia asioita, esimerkiksi lukevat kirjoja, askartelevat, leikkivät tai lähtevät mukaan metsäretkelle. Tärkeintä on läsnäolo, kuunteleminen, tukeminen ja rohkaiseminen. Lisätietoja kylämummi ja -vaaritoiminnasta löydät MML:n sivuilta: https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/kylamummit-ja-vaarit/

Kylävaaritoiminnan Kaukovainion kirjastossa mahdollistaa MML:n Pohjois-Pohjanmaan piiri yhteistyössä Oulun kaupunginkirjaston kanssa.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Twitter YouTube

Ohje sähköisten julisteiden toimittamisesta kirjastoihin

Näytön kuvasuhde 16:9, vaaka (esim. 1920x1080px) Muunkokoiset kuvat skaalataan näytölle sopiviksi.

Toimivimmat tiedostomuodot: jpg, png

Lähetä osoitteeseen lehtisali.kirjasto@ouka.fi, otsikoi selkeästi.

Kulttuuriaiheiset julisteet ovat etusijalla.

Sähköisiä infonäyttöjä on seuraavissa kirjastoissa: pääkirjasto (2 kpl), Haukipudas, Jääli, Kaakkuri, Kaijonharju, Kastelli, Kaukovainio, Kiiminki, Maikkula, Myllyoja, Oulunsalo, Rajakylä ja Ritaharju.

Kirjaston logo

Oulun kaupunginkirjaston logo

Lataa logo jpg-muodossa

Lataa logo pdf-muodossa

Lataa valkoinen logo png-muodossa