Kirjastoaineiston lainaus alkaa vaiheittain 11.5.2020 alkaen, kirjastotilat auki rajoitetusti 1.6.2020.

Lainojen eräpäivät siirretään poikkeusajan yli ja ovat aikaisintaan 8.6.2020. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

Kirjastossa tapahtuu

< Takaisin

Outi Pyy: Muodin ympäristövaikutukset -webinaari

Aika: ti 7.4.2020 18:00 - 20:00

Millaisia ympäristövaikutuksia kannat päivittäin ylläsi? Miten kuluttaa eettisemmin? Tekstiiliteollisuus on maailman makeita vesistöjä toiseksi eniten saastuttava teollisuudenala ja yhden farkkuparin tuottamisen kuluu n. 10 000 litraa vettä, mikä vastaa yhden ihmisen 17 vuoden juomavesiä. Onneksi kuluttajalla ja pienyrittäjällä on monta vaihtoehtoa parantaa toimintaansa ja kulutustottumuksiaan vastuullisemmiksi. Millaisilla kulutusvalinnoilla on merkitystä? Ja miten taas voit vaikuttaa isojen yritysten toimintaan?

Webinaarista tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille osallistujille tapahtuman jälkeen sähköpostilla. Kannattaa siis ilmoittautua tapahtumaan, vaikket pääsisi katsomaan sitä livenä, jotta saat tallenteen nähtäväksi myöhemmin!

Kestävän muodin, vastuullisen kuluttamisen sekä vaatehuollon ammattilainen Outi Pyy vastaa ja kertoo millaisilla valinnoilla on merkitystä omassa arjessa.

Webinaari on täynnä, mutta sen tallenne on tulossa katsottavaksi tapahtuman jälkeen. Tästä mahdollisuudesta tulee lisää tietoa myöhemmin.

Facebook-tapahtuma

Outi Les PyyTid

Luento on osa Vihreä kevät -ympäristöluentojen sarjaa ja se järjestetään yhteistyössä Vastuullinen kirjasto ympäristötietoisuuden edistäjänä -hankkeen kanssa.

Jakolinkki

Facebook Instagram Oulun kaupunginkirjasto Instagram Vinkkaamo Instagram Kirjastogram Twitter YouTube

Ohje sähköisten tiedotteiden toimittamisesta kirjastoihin

Näytön kuvasuhde 16:9, vaaka (esim. 1920x1080px).

Näytöt tukevat yleisimpiä kuva- ja videotiedostomuotoja.

Videotiedoston pituus tulee olla mielellään alle 20 sekuntia ja koko alle 500MB.

Lähetä tiedostosi tai linkki tiedostoon osoitteeseen lehtisali.kirjasto@ouka.fi, otsikoi selkeästi.

Kulttuuriaiheiset tiedotteet ovat etusijalla.

Sähköisiä infonäyttöjä on seuraavissa kirjastoissa: pääkirjasto (2 kpl), Haukipudas, Jääli, Kaakkuri, Kaijonharju, Karjasilta, Kastelli, Kaukovainio, Kiiminki, Maikkula, Myllyoja, Oulunsalo, Rajakylä ja Ritaharju.

Kirjaston logo

Oulun kaupunginkirjaston logo

Lataa logo jpg-muodossa

Lataa logo pdf-muodossa

Lataa valkoinen logo png-muodossa