Urheiluhuumaa - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Urheiluhuumaa

Topspin 4

Topspin on kaikkien aikojen realistisin tennispeli. Mukana on 40 aitoa kenttää ja 25 ammattilaispelaajaa. Joukosta löytyy mm. Federer, Nadal, Williams ja Ivanovic. Fysiikan lakien mukaan pomppiva pallo ja pelaajien väliset fyysiset erot takaavat jännittävät ottelut. Tätä lähemmäksi oikeaa tennistä pääsee vain kävelemällä itse kentälle.

Saatavuus

 

Dirt 3

Rallipelisarjan viimeisin osa vie realistisuuden piirun verran edeltäjiään pidemmälle. Pelistä löytyy useita erilaisia autoja ja todentuntuinen ajomallinnus takaa sen, että jokainen näistä tuntuu ajettaessa erilaiselta. Pitkä uratila, uusi temppuja painottava pelitila ja näyttävä grafiikka takaavat ajopelien ystäville loistavaa viihdettä.

Saatavuus

NBA 2k11

Koripallopelin pallo on tällä hetkellä tiukasti 2K:n hyppysissä. MJ:llä ratsastava peli säikäytti kilpailijan tuotoksen kokonaan markkinoilta ja tähän löytyy selvä syy. Peli tarjoaa mahdollisuuden MJ:n uran huippuhetkien pelaamiseen ja lempijoukkueensa luotsaamisesta innostuneille kotisohvamanagereille on tarjolla todella syvällinen kokemus.

Saatavuus

 

NHL 2k11

NHL 2k11 on pelisarjan viimeinen osa, sillä EA Sportsin NHL -pelisarjan menestys ajoi kilpailevan yrityksen lopulta markkinoilta. Tämä on harmi, sillä 2k:n peli on oikeilla asetuksilla erittäin viihdyttävää ja realistista jääkiekkoa. Jokainen maali täytyy todellakin ansaita ja kiekon rävähtäessä maaliin on yksinkertaisesti pakko tuulettaa.

Saatavuus

 

WWE All Stars

Vapaapainin legendat kohtaavat toisensa hauskassa videopelissä. Undertaker, Jake "The Snake" Roberts ja monet muut ottavat toisistaan mittaa pelissä, jossa ei tunneta fysiikanlakeja. Monien metrien mittaiset hypyt, valtavasti liioitellut painiliikkeet ja ylilihaksikkaat hahmot takaavat sen, ettei tätä peliä voi pelata hymyilemättä.

Saatavuus

 

Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto, elokuu 2012

OUTI-verkkokirjasto