Villasukka kirjahyllyssä - Kirjasto - Oulun kaupunki

Kirjasto A-Ö
 


Pohjoista kirjallisuutta
Pohjoista musiikkia
KirjastoVirma
  
  

Tutustu myös näihin

Tammikuun kirjabloggarin vinkit

Virtuaalinen lukupäiväkirjani ja leikkikenttäni eli Villasukka kirjahyllyssä -blogini näki päivänvalon viisi vuotta sitten. Se syntyi tarpeesta kirjoittaa lukemistani kirjoista ja niiden herättämistä ajatuksista. Kirjoitan kirjoista puhtaasti tunteella. Olen ollut lukutuokka 5-vuotiaasta, oma blogi sekä koko kirjablogiyhteisö on tuonut rakkaimpaan harrastukseeni eli lukemiseen uuden, sosiaalisen ulottuvuuden.

Kirjamakuni on laaja. Luen paljon ulkomaista fiktiota, pidän kauhusta ja kummallisuuksista, varsinkin vampyyreistä. Nautin hyvin kerrotuista tarinoista, persoonallisesta kielestä ja juonenkäänteistä, jotka nyrjäyttävät ajatuksia jollakin tasolla.

Stephen King: Liseyn tarina

Liseyn tarina on hieman erilainen romaani suosikkikirjailijaltani. Liseyn tarina on eräänlainen kunnianosoitus avioliitolle. Se on tarina rakkaudesta, menetyksestä, surutyöstä ja selviytymisestä, Kingin tyyliin kauhulla väritettynä.

Saatavuus

Sarah Winman: Kani nimeltä jumala

 

Winmanin kirja ihastutti ensisivuiltaan lähtien. Ystävyys, sisarusrakkaus ja kasvaminen on kuvattu siinä niin riipaisevan kauniisti ja lämmöllä, että se teki mieli lukea heti uudestaan.

Saatavuus

Sami Lopakka: Marras

 

Lopakan Marras on ronski road trip-romaani täynnä mustanpuhuvaa huumoria, mutta samalla siinä on sellaista surua ja kauneutta, että sydämeen sattuu.

Saatavuus


Takaisin kirjablogeihin