OUTI-kirjastokortti

Oulun koulukirjastoissa on käytössä kaupunginkirjaston OUTI-kirjastokortti. Koulukirjasto-opettaja tallentaa kortin tiedon koulukirjaston tietokantaan.

Jos koululaisella ei vielä ole kaupunginkirjaston kirjastokorttia, hänen pitäisi hakea sellainen kaupunginkirjastosta huoltajansa kanssa. Ensimmäisen kortin saa maksutta. Uuden kirjastokortin hakemista varten täytetään ilmoittautumislomake.

Aseman, Kastellin, Kaukovainion, Kiviniemen, Madetojan musiikkilukion, Martinniemen, Paulaharjun, Pohjankartanon ja Ritaharjun kouluissa on kombikirjasto, joten he käyttävät suoraan OUTI-kirjastokorttia.

Mahdolliset kaupunginkirjastossa syntyneet maksut (esim. palauttamattomista lainoista) eivät estä lainaamasta koulukirjastosta. Mikäli kortti katoaa, on siitä ilmoitettava sekä kaupunginkirjastoon että opettajalle. Mikäli kadonneen kortin tilalle tehdään kaupunginkirjastossa uusi kortti, on uuden kortin tiedot tallennettava myös koulukirjaston tietokantaan.

OUTI-kirjastokortin käyttöoikeus koulukirjastoissa loppuu 9. luokan jälkeen (jos oppilas ei jatka lukioon). Kortti toimii kuitenkin edelleen kaupunginkirjaston toimipisteissä. Koulukirjaston kirjat palautetaan jatkossakin koulukirjastoon.

Oppimateriaalipalveluiden aineiston lainaus

  • Puhelin Helena Valtakorpi cell 044 703 9048
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.