Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Varhaiskasvatuksessa lasten läsnäolojen seurantajärjestelmä Daisy Net vaihtuu TietoEduun lokakuussa

Syksyn aikana kunnallisessa perhepäivähoidossa ja päiväkodeissa siirrytään käyttämään uutta lasten läsnäolojen seuraamisessa käytettävää järjestelmää. Daisy Net poistuu käytöstä ja tilalle saamme TietoEdu -sovelluksen, jolla lapsen hoitoaikojen varaaminen ja poissaolojen ilmoittaminen tapahtuu kätevästi kaikilla laitteilla (älypuhelin, tabletti, tietokone).

Lapsen hoitoaikojen varaaminen siirtymäaikana

Voit varata lapsesi hoitoajat ja ilmoittaa lapsen poissaolot Daisy Netillä syyskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen, eli 1.10. alkaen, varaat lapsesi hoitoajat ja poissaolot TietoEdulla.

Saat tarkemmat ohjeet sovelluksen lataamiseksi puhelimeesi/tablettiisi viikolla 38. Saat myös selkeät TietoEdun käyttöohjeet. Lisäksi käytössäsi ovat sovellustuen palvelut entiseen tapaan.

Mikä on TietoEdu?

TietoEdu on lapsen hoitoaikojen varaamiseen ja poissaolojen ilmoittamiseen suunniteltu sovellus, jonka käyttö on helppoa ja nopeaa. Voit varata lapsesi hoitoajat puoli vuotta eteenpäin, ja jos et ole muistanut tehdä hoitoaikavarauksia, saat puhelimeesi muistutuksen asiasta.

Marras-joulukuun aikana on TietoEduun tulossa uusi viestintäominaisuus, jolloin päiväkodin ja kodin välinen viestintä ja tiedottaminen helpottuu! 

Arjen rutiineihin ei ole tulossa muutoksia, eli käytät edelleen NFC -avaimenperää viedessäsi lapsesi päiväkotiin/perhepäivähoitoon ja hänet sieltä noutaessasi.

Terveisin,
Oulun varhaiskasvatuspalvelut