Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Mimmit 10 v. Ystävyys -kiertue poikkeaa Syke-talolla ti 19.9.

Suosittu lastenmusiikkiyhtye Mimmit järjestää 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi syksyllä 30 konsertin Ystävyys-kiertueen ympäri Suomea. Kiertue piipahtaa myös Kiimingin Syke-talolla tiistaina 19.9. klo 18.  

Lasten suursuosikki Mimmit täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys. Mimmit on ollut jo vuosia yksi suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä Suomessa. Yhtyeen 10-vuotiseen uraan mahtuu paljon; 400 konserttia Suomessa ja ulkomailla, viisi levyä, kolme omaa TV-sarjaa, 39 jaksoa animaatioita suomeksi ja englanniksi, kuusi kirjaa, kaksi tekstiilikokoelmaa, tunnuskappale Japanin suurimman tavarataloketjun kampanjaan ja 1.5 miljoona katselukertaa Youtubessa. Yhtye on saanut vuosien varrella palkintoehdokkuuksia niin Emma-, Kultainen Venla kuin Muoto-gaaloissa. Lapset voivat nauttia Mimmien musiikista ja seikkailuista myös ulkomailla. Mimmit-animaatiot on myyty 25 maahan ja lisäksi niitä voi katsoa Toongogglesin kautta englanniksi 196:ssa maassa.

”Yli 1000 suomalaista lasta osallistui Ystävyys-teemalaulun sanoittamiseen ja siksi on mukavaa kiertää nyt Suomea esittämässä tätä laulua. Mimmeille on tärkeää, että kukaan lapsi tai aikuinen ei jäisi yksin. Ystävyys-konsertissa saa halata ja tanssia ystävän kanssa”, toteaa Mimmien luoja muusikko Pauliina Lerche.

Ystävyys-juhlakonsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

Oulussa Mimmit esiintyy Kiimingin Syke-talon lisäksi Voimala 1889:ssä (su 17.9.). Mimmien kiertuetta rahoittavat Taiteen edistämiskeskus ja Musiikin edistämissäätiö. Kiimingin konsertin yhteistyökumppanina on Valveen alueelliset kulttuuripalvelut ja ennakkoliput ovat myynnissä Valveen lipunmyynnissä, Oulu10-pisteissä ja Ticketmasterissa.

www.mimmit.com
https://www.facebook.com/events/1065626476907911/