Ajankohtaista

< Takaisin

Koululaisen huoltaja - Joko tunnet nykyperuskoulun?

Hei koululaisen huoltaja!

Omasta peruskouluajastasi on vierähtänyt jo tovi. Tänä syksynä sinulla on loistava mahdollisuus päivittää tietosi nykypäivän peruskoulusta.

Tule kuulemaan Koulukoulu-verkkokurssi-infoa tiistaina 28.9. klo 17.30-18.30. Linkki tilaisuuteen on alempana.

Koulukoulu on älylaitteella tai tietokoneella tehtävä lyhyt verkkokurssi peruskoulusta peruskoululaisten huoltajille. Kurssin suoritettuasi sinulla on mainiot tiedot peruskoulun  arjesta, ja ymmärrät entistä paremmin, mitä ja miksi nykykoulussa tapahtuu.

Kurssin viisi teemaa ja nopeasti suoritettavat tehtävät johdattavat vaiheittain syvemmälle peruskoulun perusteisiin. Koulukoulun voi suorittaa osissa (15-20 minuuttia kerrallaan). Mukaan voi hypätä milloin tahansa. Kurssin aikana näet myös, millaisia ajatuksia muilla suomalaisilla huoltajilla on peruskoulusta. Kurssin toteuttamisen on rahoittanut opetushallitus. 

Kannustamme kaikkia huoltajia suorittamaan Koulukoulun. Kurssi ei vie paljon aikaa, mutta se avaa lähestyttävällä tavalla sitä arkea, jota lapset joka päivä koulussa elävät. Uskomme, että parempi ymmärrys peruskoulusta tukee koulun ja huoltajien yhteistyötä ja auttaa sinua tukemaan lastasi koulutyössä entistäkin paremmin.

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella tilaisuuteen 28.9. klo 17.30:
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Voit tutustua Koulukouluun jo ennakkoon: https://koulukoulu.fi

Jakolinkki