Ajankohtaista

< Takaisin

Varhaiskasvatuksen juhlavuoden avajaisjuhla suorana verkossa 24.2.

Oulun varhaiskasvatuksessa vietetään tänä vuonna 120-vuotisjuhlaa. Juhlavuoden avulla tehdään näkyväksi oululaisen varhaiskasvatuksen historiaa, esitellään toimintaa ennen ja nyt, ja juhlistetaan etenkin sitä arvokasta työtä, jota tehdään oululaisten lasten ja perheiden hyväksi.

Varhaiskasvatuksen juhlavuosi avataan kaikille yhteisesti ja ilon kautta keskiviikkona 24.2. klo 10-11. Avajaisjuhla lähetetään suorana verkossa.

Juhlan ohjelmassa on kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisille. Juhlan musiikista vastaavat Liikkuva Laulureppu, Pentti Punkin Syntymäpäivät ja Soiva Siili.

Kaupungin tervehdyksen juhlijoille tuo kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Luvassa on myös muun muassa Lasten uutiset ja historiallista videomateriaalia. Juhlasta otetaan etäyhteys Ylikiimingin ja Ainolan päiväkoteihin. Juhlan juontaa ”Toripolliisi” Allu Alatalo.

Avajaisjuhlaa seurataan yhdessä päiväkodeissamme ja perhepäivähoidossa.

”Kutsumme juhlaan kaikki oululaiset lapset ja heidän huoltajansa sekä lasten kanssa työskentelevät. Toivon, että juhlaa katsoisivat myös kotihoidossa olevat lapset aikuisineen”, varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi kertoo.

Kemppi vinkkaa, että juhlalähetyksen ajankohta on taktisesti valittu.

”Avajaisjuhla on sijoitettu aamuisen ulkoilun ja ruokailun väliin, jotta mahdollisimman moni pystyisi katsomaan juhlaa”.

Suoraa lähetystä voi seurata Mun Oulun sivuilla: munoulu.fi tai Mun Oulun Facebook-tilillä, jonka kommenttikentässä voi myös osallistua keskusteluun ja lähettää terveisiä.

Juhla alkaa klo 10, mutta linjoille voi tulla jo klo 9.30 alkaen. Tuolloin on tarjolla historiakuvia ja oululaista lastenmusiikkia.

Juhlalähetys on katsottavissa myöhemmin tallenteena Oulun kaupungin Youtube-kanavalla.

Jakolinkki