Oulun sähköinen perhekeskus

Perhekeskuksella tarkoitetaan palvelujen kokonaisuutta, joka sisältää lapsille, nuorille ja perheille suunnatut hyvinvointia ja terveyttä sekä kasvua ja kehitystä edistävät sekä varhaisen tuen, hoidon ja kuntoutuksen palvelut. Per­he­kes­kus pal­ve­lee kaik­kia lap­sia ja per­hei­tä.

Sähköiseen perhekeskukseen on koottuna yhteen tietoa sekä kunnan, järjestöjen ja seurakuntien palveluita. Sivulla tieto- ja palveluosuudet on jaoteltu lapsen ikäryhmän ja perheen elämäntilanteen mukaan.

Sähköinen perhekeskus on julkaistu marraskuussa 2021 ja kehittämistyötä tehdään edelleen.

Lähetä meille palautetta ja kehittämisehdotuksia.

*****

Oululaisten lapsiperheiden toivotaan vastaavan heille suunnattuun kyselyyn sosiaali- ja terveyspalveluista. Anonyymissä kyselyssä kartoitetaan sosiaali- ja terveyspalveluita käyttäneiden perheiden; lasten, nuorten ja vanhempien kokemuksia palveluiden käytöstä ja heiltä toivotaan myös ideoita lapsiperheiden palveluiden kehittämiseksi. 

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10-15 minuuttia. Kyselyyn pääset tästä.

Apua ja tukea

Sähköinen yhteydenottolomake

 

Koetko tarvitsevasi tukea lapsiperhearkeen? Pyydä  apua  -napilla voit kertoa avun tarpeestasi.  

Tavoitat lapsiperheiden palveluneuvonnan ohjaajat numerosta 040 650 6014

  • ma, ke ja pe klo 9-11
  • ti ja to klo 13-15

Tapahtumia lapsiperheille

Katso lisää tapahtumia Oulun kaupungin tapahtumakalenterista.

Oulun Omahoidossa 
voit lähettää viestin omalle neuvolatyöntekijällesi tai keskustella chatissa.

Omahoidon kautta voit varata ajan raskauden ensikäynnille, jos olet terve18–40-vuotias uudelleensynnyttäjä eikä aiemmissa raskauksissasi ole ollut poikkeavaa, kuukautiskiertosi on ollut ennen raskautta säännöllinen eikä lähisuvussasi ole laskimotukoksia tai tukoksiin altistavaa geenivirhettä. 

Voit myös varata ajan 1½-6 vuotiaan lapsen määräaikaistarkastukseen tai soittoajan omalle terveydenhoitajallesi. Terveydenhoitajat vastaavat varattuihin puhelinaikoihin saman päivän aikana.

Palvelu vaatii tunnistautumisen.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/perhekeskus