In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Tarjoamme lapsille turvallisen, kannustavan, viihtyisän, iloisen ja erilaisia tunteita sallivan ilmapiirin sekä leikkimistä suosivan ympäristön. Päiväkodissamme lapsilla on mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ymmärtäviksi ja suvaitsevaisiksi.

Lauluhetki
Liikunta

Päiväkodin iso liikuntasali monipuolisine liikuntavälineineen on aktiivisessa käytössä. Ulkoilemme paljon lähiympäristössä tehden retkiä puistoihin ja metsään. Talvisin luistelemme koulun kentällä ja hiihdämme lähimaastossa.

Mottomme on: Liiku enemmän, odota vähemmän.

Musiikki

Musiikki kuuluu jokaiseen päiväämme. Pienet, oman ryhmän lauluhetket ja viikoittaiset teemalliset tuokiot ovat iloisia oppimishetkiämme.

Koskelan palvelukodissa ja Runolassa käymme lasten kanssa laulamassa ja leikkimässä; vanhusten ja lasten yhdessä laulamat ja leikkimät perinnelaululeikit ilahduttavat kaiken ikäisiä.

Suvaitsevaisuus

Lapset kasvavat luontevasti monikulttuurisuuteen, koska päiväkodissamme on lapsia monista eri maista ja kulttuureista. Kulttuurien kohdatessa tarvitaan erityistä halua ymmärtää ja tulla ymmärretyksi, jotta viestintä onnistuisi kielivaikeuksista ja kulttuurieroista huolimatta.

Ryhmissämme on usein myös aikuisia maahanmuuttajia opiskelemassa suomen kieltä päiväkotimme arjessa.

Kartta

 

Ollaan erilaisia,
ollaan samanlaisia,
ollaan ihmisiä.

Me mennään ulos leikkimään