Ilmoittautuminen

 

lmoittautumista ja rekisteröitymista koskevissa asioissa tiedustelut: Kongressitoimisto Tavicon, sähköpostitse info@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400 

Ilmoittautuminen kotiseutupäiville alkaa 3.5. 2021 ja päättyy 30.6.2021. Tutustu ensin tällä sivustolla ohjelmatietoihin, osallistumispaketteihin ja valitse itsellesi sopiva osallistumispaketti.  Osallitusmispaketin valittuasi voit lisätä pakettiisi retkiä ja muita tilaisuuksia.     

Mahdollinen ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä viimeistään 30.6. Perumisesta pidätetään 50 € hallintokuluja, loput palautetaan takaisin. 


Mikäli tapahtuma jouduttaisiin epidemian vuoksi perumaan, palautetaan siinä tapauksessa kaikki maksut ilmoittautujalle takaisin.      

Ilmoittautumisajan päätyttyä osa tapahtumista  – paitsi osallistumispaketit ja kotiseutugaala – on myynnissä yleisölle 7.7.2021 alkaen Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä ja verkkokaupassa, mikäli paikkoja on vielä jäljellä ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Muut maksutavat

  • Sähköpostilasku: Lasku lähetetään liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Lasku postitse tai verkkolaskuna: Lasku lähetetään annettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 10 € lisätään laskuun.

Muissa maksutavoissa ja ilmoittautumista koskevissa asioissa yhteydenotot: Kongressitoimisto Tavicon, sähköpostitse info@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400 (arkisin klo 9-16)

Osallistumispaketit

Täyspaketti (torstaista sunnuntaihin) 120 €

Täyspaketti sisältää osallistujakassin, torstaina kahvitarjoilun kotiseutupäivien avajaisten jälkeen ja kaupungin vastaanoton, perjantaina buffet-lounaan Oulun teatterissa ja lauantaina Kotiseutugaalan ohjelman ja gaalaan sisältyvän kolmen ruokalajin illallisen sekä alkumaljan, muut juomat ovat omakustanteisia. Lisäksi täyspaketti sisältää ohjelmasta kaikki muut tapahtumat paitsi ne, joista on ilmoitettu erikseen hinta, kuten retket ja kävelykierrokset.

Arkipaketti torstai ja perjantai 70 €

Arkipaketti sisältää osallistujakassin, torstaina kahvitarjoilun kotiseutupäivien avajaisten jälkeen ja kaupungin vastaanoton, perjantaina buffet-lounaan Oulun teatterissa Lisäksi arkipakettiin sisältyy torstain ja perjantain ohjelmasta kaikki muut tapahtumat paitsi ne, joista on ilmoitettu erikseen hinta, kuten retket ja kävelykierrokset.

Viikonloppupaketti (lauantai ja sunnuntai) 110 €

Viikonloppupaketti sisältää osallistujakassin, lauantaina Kotiseutugaalan ohjelman ja gaalaan sisältyvän kolmen ruokalajin illallisen sekä alkumaljan, muut juomat ovat omakustanteisia. Lisäksi täyspakettiin sisältyy lauantain ja sunnuntain ohjelmasta kaikki muut tapahtumat paitsi ne, joista on ilmoitettu erikseen hinta, kuten retket ja kävelykierrokset.

Kotiseutugaala (lauantaina klo 18–21) 90 €

Hinta sisältää Kotiseutugaalan ohjelman Oulun teatterin Suurella näyttämöllä ja lämpiössä, tervetuliaismaljan ja kolmen ruokalajin illallisen. Gaalassa muut juomat ovat omakustanteisia.

Täyspaketti ja viikonloppupaketti sisältävät Kotiseutugaalan.

Kotiseutugaala alkaa Suurella näyttämöllä ohjelmalla, jossa esiintyjinä ovat nykysirkusryhmä Race Horse Company ja maailman pohjoisin flamencolaulaja Anna Murtola & Guests: Fuego Por Dentron. Suurella näyttämöllä tapahtuu myös ansiomitalien jako. Gaalaohjelma jatkuu lämpiössä Ravintola Vänmannin valmistaman kolmen ruokalajin illallisen merkeissä ja kotiseutuhenkisellä ohjelmalla, jossa kuullaan juhlapuheita ja kuorolaulua Mihkel Kolditsin johtaman poikakuoron esittämänä.

Retket ja kävelykierrokset

Retkien ja kävelykierrosten tiedot ja hinnat ja muut ohjelmatiedot näkyvät tämän sivuston ohjelmatiedoissa.