Majoitus

Kotiseutupäiville osallistujat varaavat itse majoituksensa.  Osallistujille on neuvoteltu kiintiövaraus tällä sivulla luetelluista Oulun hotelleista. Suosittelemme varaaman huoneet hyvissä ajoin.

Varauksen yhteydessä on käytettävä varauskoodeja, jotka on ilmoitettu kunkin hotellin esittelytekstissä.  

 

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3 

Varaustunnus: Kotiseutupäivät    

Hotelli sijaitsee Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja Ainolan puiston kupeessa. Hotellissa on 160 taidolla ja tyylillä sisutettua huonetta.

Kotiseutupäivien varauksen kiintiö ja sopimushinta ovat voimassa 19.7.2021 asti.

Varaukset s-postilla oulu@laplandhotels.com tai soittamalla 08 8811110 varaustunnuksella Kotiseutupäivät ja nettikaupan kautta tehtyihin varauksiin varaustunnuksella: ALLVK 2021

Hintoihin sisältyy laadukas aamiainen sekä asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö klo 17–21.

Lue lisätietoa hotellin kotisivuilta 


Hinnat:

145 €/yhden hengen huone/vrk
165 €/kahden hengen huone/vrk
Lisävuode 30 € /vrk


Original Sokos Hotel Arina

Pakkahuoneenkatu 16

Varaustunnus: BKOTISEUTUPAIVAT2021

Hotelli sijaitsee ydinkeskustassa Rotuaarin aukion kupeessa. Kaupunkimme on täynnä tarinoita, ja tulevan huoneuudistuksen myötä Kesäyön lempeys, villi ja vapaa Lohi sekä Tervan tuoksu rantautuu huoneisiin.

Kotiseutupäiville varaukset  www.sokoshotels.fi –nettisivuilta ja Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta puhelimitse numerosta +358 (0) 8 312 3111 tai sähköpostilla osoitteesta sales.oulu(at)sokoshotels.fi varaustunnuksella BKOTISEUTUPAIVAT2021

Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna sekä kuntoiluhuoneen käyttö.

Majoituskiintiö vapautuu hotellin käyttöön kuukautta ennen majoitusajankohtaa eli 12.7.2021, jonka jälkeen huoneita on varattavissa hotellin saatavuuden mukaan päivän hinnalla.

Hinnat

120 €/ yhden hengen huone/vrk
135 €/kahden hengen huone/vrk

 

Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1

Varaustunnus: VALTAKUNNALLISET KOTISEUTUPAIVÄT

Hotellissa on 235 ylellistä hotellihuonetta, joista kaikista avautuu upea näkymä kaupunkiin tai merelle. Hotellin rauhallinen ja tyylikäs sisustus on uudistettu täysin, ja se on sekoitus materiaaleja, värejä ja kuoseja, jotka heijastelevat 70-luvun alkuvuosien tunnelmaa sekä hotellin sijaintia Pohjois-Suomessa. 

Huoneet ovat varattavissa varaustunnuksella kuin kiintiössä huoneita riittää. Varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti 21.7.2021.

Huonevaraukset puhelimitse 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com varaustunnuksella VALTAKUNNALLISET KOTISEUTUPÄIVÄT
ja  hotelliketjun sivuston www.radissonblu.com kautta tunnuksella BKOTIS

Hintoihin sisältyy runsas buffetaamiainen, aamu- ja iltasauna sekä kuntosali. Langaton laajakaista käytössä veloituksetta huoneissa ja yleisissä tiloissa.

Hinnat:

125 € /1 hengen huone/ vrk

145 € / 2 hengen huone vrk

30 € /lisävuode/vrk

Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode vuodesohvasta yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle

Erikoishinnasta myönnetään S-Etukortilla S-bonukset henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä maksettaessa.

Scandic Oulu City

Saaristonkatu 4

Varaustunnus: BVAL120821

Hotelli sijaitsee Oulun keskustassa Rotuaarin ostoskatujen välittömässä läheisyydessä. Hotellin Torilla-ravintola palvelee sekä hotellin asukkaita että kaupunkilaisia. Pysäköinnin voi maksaa hotellin vastaanottoon tai pysäköintihallin automaatteihin. 

Huoneet varattavissa hotelliketjun nettisivuilta www.scandichotels.fi varaustunnuksella BVAL120821 tai samalla varaustunnuksella hotellin vastaanotosta sähköpostilla oulucity@scandichotels.com tai puhelimitse 08 5431 00 (alavalinta 5). Huoneet ovat varattavissa 12.7.2021 saakka tai varaustilanteen mukaan. 

Lisätietoa: Scandic Oulu City

Hintoihin sisältyy buffet-aamiainen, asukassauna ja kuntosalin käyttö sekä wifi. 

Hinnat

117 €/yhden hengen huone/vrk
137 €/kahden hengen huone/vrk
157 €/kolmen hengen huone/vrk
 

Scandic Oulu Station

Kajaaninkatu 17

Varaustunnus: BVAL120821

Rauhallinen hotelli Oulun keskustassa rautatieaseman läheisyydessä. Hotellin ravintolassa nautit maittavan illallisen ja kotoisassa pubissa voit nautiskella päivän lehdistä tai seurata urheilua. Hotellin yhteydessä on yksityinen, maksullinen pysäköintialue. Pysäköinnin voi maksaa hotellin vastaanottoon tai pysäköintialueen automaatteihin. 

Huonevaraukset suoraan hotelliketjun nettisivuilta www.scandichotels.fi varaustunnuksella BVAL120821 tai samalla tunnuksella suoraan hotellin vastaanotosta sähköpostilla oulustation@scandichotels.com tai puhelimitse 08 2374 8949. Huoneet ovat varattavissa 12.7.2021 saakka tai varaustilanteen mukaan. 

Lisätietoa: Scandic Oulu Station

Hintoihin sisältyy buffet-aamiainen, asukassauna ja uima-altaan käyttö sekä wifi. 

Hinnat

107 € / yhden hengen huone / vrk
127 € / kahden hengen huone / vrk
147 € / kolmen hengen huone / vrk

 

Nordic Art Hotel Lasaretti

Kasarmintie 13

Varaustunnus: Kotiseutupäivät

Tervetuloa keitaaseen keskellä kauneinta Oulua. Lasaretti sijaitsee Lasaretinsaarella, Hupisaariin kuuluva Lasaretinsaari sijaitsee Oulujoen rannalla, Ainolan puiston reunalla, keskustan tuntumassa. Puolentuhannen teoksen kokoelma modernia pohjoissuomalaista nykytaidetta maalauksista veistoksiin ja installaatioihin ilahduttaa vieraitamme. Yksi taideteoksista on vaihtuva: pihapiiriä ympäröivä luontomaisema.

Hinnat:

yhden hengen huone 108 € / vrk

kahden hengen  125 € / vrk

Huonehintoihin sisältyy buffetaamiainen ravintolassa sekä hotellin asiakassaunan ja kuntohuoneen käyttö sekä WiFi.

Varaukset suoraan hotelliin, p. 020 757 4700 tai sähköpostilla  lasaretti@lasaretti.com  viimeistään 12.07.2021, kiintiö on nimellä Kotiseutupäivät. Tämän jälkeen kiintiöstä varaamatta jääneet huoneet vapautuvat yleiseen myyntiin päivän hinnoin.

Lisätietoja Lasaretin kotisivuilta www.lasaretti.com