Dynamo-hyvinvointivalmennus

DYNAMO HYVINVONTIVALMENNUS

 

Oulun kaupunki järjestää yhdessä Dynamo junioreiden kanssa lasten ja nuorten hyvinvointivalmennusta kymmenellä Oulun koululla. Hyvinvointivalmennusta on järjestetty kolmen vuoden ajan ja koulut ovat olleet tyytyväisiä toimintaan ja sen tuomiin positiivisiin tuloksiin.  Mukana toiminnassa on kymmenen koulua ympäri Oulua: Rajakylä, Knuutilankangas, Hintta, Kaakkuri, Maikkula, Laivakangas, Haukipudas, Martinniemi, Pateniemi ja Länsituuli. Syksyllä 2020 perustetaan vielä yksi uusi ryhmä Oulun keskustan alueelle.  

Katso Dynamo -valmennuksen esittelyvideo  Saat siitä hyvän käsityksen, millaisa toiminta on käytännössä.

Hyvinvointivalmennuksen kehittämisestä, suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Dynamo juniorit ry yhdessä Oulun kaupungin kanssa. Yhdistyksen taustalla toimii kuntoutuksen, hyvinvoinnin, liikunnan ja tutkimustyön ammattilaisia.

Dynamo Juniorit ry on ketterä ja innovatiivinen lasten ja nuorten hyvinvointia edistävä yhdistys, joka on profiloitunut ennaltaehkäisevän, hyvinvointia lisäävän toiminnan kehittäjäksi. Dynamo-valmennuksella edistetään lasten ja nuorten valmiuksia toimia kaikilla merkityksellisillä elämänalueilla. Toiminnan avulla ennaltaehkäistään yksilöille haitallisten ilmiöiden kehittymistä ja autetaan yksilöitä löytämään oma paras tapa kasvaa ja kehittyä.

Dynamo-valmennuksen keskeisimmät tavoitteet ovat positiivisen mielenterveyden edistäminen, yksilöiden pystyvyyden tunteen vahvistaminen, ja itseluottamuksen kasvattaminen. Onnistuneen Dynamo-valmennuksen tuloksena on enemmän iloisia, itseensä luottavia lapsia ja nuoria, jotka näkevät tulevaisuuden positiivisena. Valmennuksessa nuoret oppivat malleja fyysisen toimintakyvyn ylläpidosta ja kehittämisestä sekä saavat tietoa terveellisen ravinnon ja unen määrän vaikutuksista arkeen.


Lisätietoja antavat:

Marjut Nurmivuori, Oulun kaupunki, perusopetus- ja nuorisojohtaja,
marjut.nurmivuori@ouka.fi,  044 703 9767

Kati Grekula, Oulun kaupunki, Liikkuva koulu koordinaattori,
kati.grekula@ouka.fi, 040 6569610

Vesa Karjalainen, Dynamo Juniorit ry, hallituksen jäsen,
info@dynamovalmennus.fi , 0400 274 168

Tyttö hyppii narua