In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kilpailu- ja tapahtumakutsut Kilpailu- ja tapahtumakutsut

< Takaisin

2017-04-27 Power Mover, alakoulu, yläkoulu ja lukio

KILPAILUKUTSU

OULUN KOULUJEN JA POHJOISEN ALUEEN KLL:N POWER MOVER TANSSI- KILPAILU
ALAKOULU, YLÄKOULU JA LUKIO
TYTÖT JA POJAT 2017


Paikka: Pohjankartanon juhlasali  
Aika: Torstaina 27.4.2017 klo 8.30 alkaen

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset Oulun koulujen osalta www.koululiikkuu.fi sivuille 28.3.2017 mennessä. Kilpaileminen on Oulun kouluille ilmaista.

Power Mover uutisia on facebook -sivuilla!

Power Mover -tanssikilpailun alustavat säännöt 2017:

  • Tanssiesityksen kesto 2-3 minuuttia, maksimipituus on 3 minuuttia. 
  • Tanssilaji ja musiikki ovat vapaasti valittavissa.
  • Tanssin on oltava uusi ja koululaisten suunnittelema.
  • Kaikkien tanssiryhmään kuuluvien koululaisten on oltava samasta koulusta tai oppilaitoksesta. Ryhmällä on oltava kisoissa aikuinen huoltaja (opettaja tai muu koulun hyväksymä aikuinen). 
  • Teema ei rajaa tanssilajia tai musiikkia, jotka voi valita vapaasti!
  • Soittajina tai muuten lavastuksena olevia koululaisia ei lasketa tanssiryhmään kuuluviksi. Nämä koululaiset eivät voi esiintyä muuten kuin lavasteina tai soittajina!
  • Alaluokkien esityksissä opettaja saa osallistua ryhmän ohjaukseen (A- ja C-sarja)
  • Kisaan osallistuvan koulun opettajan/opettajien on nähtävä ja hyväksyttävä esitys ennen aluekisaan osallistumista. Esityksen on sovelluttava koulun eettisiin arvoihin*
  • Esiintymislavan/-alueen koko kilpailussa on vähintään 9x9 m (ei mattoa).

 * HUOM! Kisaan osallistuvan esityksen on sovelluttava koulun eettisiin arvoihin. Opettajan on katsottava ja hyväksyttävä esitys ennen kuin ryhmä lähtee edustamaan koulua aluekisoihin. Kiellettyjä ovat mm. liian paljastavat asut, liian seksistiset tai kovaa väkivaltaa kuvaavat esitykset.

 

Kilpailuista ei lähetetä Oulun koululiikunnan toimesta ketään Power Mover finaaliin. Tuomareiden valitsemat ryhmät voivat mennä sinne omalla kustannuksellaan. Power Mover Finaali järjestetään Helsingissä 30.5.2017.

 

Oma tanssi, omat ideat luovasti liikkeelle
Itse suunniteltu Power Mover tanssi sisältää uuden kilpailuesityksen, jonka koululaiset ovat suunnitelleet ja valinneet siihen musiikin. Tanssin on oltava uusi ja koululaisten suunnittelema, mutta sen voi esittää aiemmin koulun joulu -tai muissa lukuvuoden aikana olevissa juhlissa. Tanssilaji ja tyyli ovat vapaita, mutta teeman pitää näkyä ryhmien esityksessä.

 

TANSSIKISAN SARJAT VUONNA 2017

Isojen ryhmien A- ja B-sarjat ovat jatkossa nimeltään AIRAN TÄHDET. Nimellä kunnioitetaan Aira Samulinia ja hänen pitkää uraansa tanssin parissa. Aira oli Power Mover toiminnan alussa vahvasti mukana niin uusien tanssien suunnittelijana kuin tanssikisan kehittäjänä. 

 

A-sarja Airan tähdet; alakoulun 2.-6. luokan oppilaat, iso ryhmä= 7-22 henkeä. Teemana Stop Kiusaamiselle 

B-sarja Airan tädet; yläkoulun oppilaat, iso ryhmä= 7-22 henkeä. Teemana Stop Kiusaamiselle

C-sarja; alakoulun pienryhmä = 3 - 6 henkeä. Ei annettua teemaa

D-sarja; yläkoulun ja lukion (yläikäraja 18v., synt.1999 tai myöhemmin) pienryhmät 4 - 6 henkeä. Ei annettua teemaa

E-sarja; yläkoulun ja lukion (yläikäraja 18v.) sarja 2 -3 tanssijaa! Ei annettua teemaa

HUOM! C- ja D- sarjoihin voi osallistua videoidulla esityksellä joka toimitetaan KLL:n.

 

Power Mover yhteistanssien koreografin, tanssinopettaja Saara-Elina Partasen vinkit tanssien suunnittelijoille ja tanssijoille täältä

 

Musiikki:

Musiikin tulee olla Wav tai mp3-muodossa joko CD:llä tai muistitikulla. Merkitse CD:hen tai tikkuun selkeästi sarjan, ryhmän, esityksen ja koulun tiedot sekä lisäksi selkeät kirjalliset ohjeet miten lavalle tulo tapahtuu, milloin musiikki käynnistetään ja toiveet valaistukseen. Ota varalta kopio musiikista.

 

Ruokailu:
Osallistuvien joukkueiden on mahdollista ruokailla Karjasillan koulun ruokasalissa (n. 1 km kisapaikalta). Ruokailu laskutetaan koululta. Lähetä liikuntasihteerille osoitteeseen tanja.ylisirnio@ouka.fi: Koulun nimi ja osoite, ruokailijoiden määrä (alakoulu/yläkoulu/aikuiset eriteltynä), mahdolliset erityisruokavaliot sekä kustannuspaikka (Oulun koulut) ja laskutusosoite tarvittavine lisätietoineen (muut kuin Oulun koulut) viimeistään keskiviikkona 5.4.2017

 

Lisätietoja liikuntasihteeri Tanja Ylisirniöltä, tanja.ylisirnio@ouka.fi tai 050 574 7048


Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfoa ja ajantasainen tieto löytyy kotisivujemme kohdasta Sarjaohjelmat ja lähtölistat.