Siirry suoraan sisältöön

Kilpailu- ja tapahtumakutsut Kilpailu- ja tapahtumakutsut

< Takaisin

2018-05-22 Oulun koulujen Sporttipäivä 2018 Hollihaassa

TAPAHTUMAKUTSU

OULUN KOULUJEN SPORTTIPÄIVÄ 2018 HOLLIHAASSA

ALAKOULUT, YLÄKOULUT JA LUKIOT

 

Aika: Tortaina 3.5.2018, alakoulu klo 9-11, yläkoulu ja lukio klo 12-14

UUSI TAPAHTUMA PÄIVÄ ON TIISTAI 22 .5.2018

Paikka: Hollihaan puisto (Urheilutalon takana, Rantakatu 15)

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu ja lukio      

 

Ilmoittautuminen

Opettaja ilmoittaa osallistuvat luokat Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään torstaina 19.4.2018 klo 23.00 mennessä.

Valitettavasti tapahtumaan ilmoittautuminen on suljettu jo tapahtuman osallistujakiintiön täytyttyä alakoululaisten osalta. Yläkoulun ja lukion ryhmät voivat vielä ilmoittautua sähköpostin kautta liikuntasihteerille.

 

Lisätietoja

Liikuntasihteeri Tanja Ylisirniö, 050 5747 048 tai tanja.ylisirnio@ouka.fi

 

Tapahtumakuvaus

Sporttipäivä tapahtumia järjestetään kaksi, Hollihaan puistossa ja Kaakkurin liikuntakeskuksessa. Tapahtumat ovat tarkoitettu kaikille kouluille liikunnalliseksi päiväksi ilman kilpailua. Tapahtumassa opettaja ja oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa frisbeegolfiin, suunnistukseen, parkouriin, kinn-balliin, bumballiin, fastscoopiin, speedmintoniin ja padeliin tavoilla joita on helppo soveltaa suoraan koulun arkeen.

 

 

 


Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Sarjaohjelmat ja aikataulut.