Kilpailu- ja tapahtumakutsut

< Takaisin

2021-04-12 SUL:n Hese-etäkisat 2021, 5.-6.lk, päivitetty!

KILPAILUKUTSU

 

HESE-ETÄKISAT 2021
ALAKOULU 5.-6.lk

 

Aika: Kilpailuaika 12.4.-7.5.2021 välisenä aikana

Paikka: Oma koulu/koulun lähikenttä

 

Ilmoittautuminen

Opettaja ilmoittaa joukkueet Hese-etäkisoihin www.yleisurheilurekisteri.fi tunnuksella HESE2021 keskiviikkoon 31.3. mennessä!

Etäkisaan voi osallistua edelleen niin että luokka tekee Hese-kisojen lajit ja ilmoittaa tulokset 7.5. mennessä www.yleisurheilurekisteri.fi kautta palvelutunnuksella HESEtulokset21!

 

Hese-etäkisa on 5-6 luokkalaisille järjestettävä yleisurheilun joukkuekisa. Etäkisa on SUL:n uusi kilpailujärjestelmä, jossa Hese-kisaan osallistutaan omalla liikuntatunnilla ja finaalit kilpaillaan myös etänä koulun lähiurheilukentällä. Kisa on maksuton ja kaikki halukkaat koulut saavat osallistua Hese-etäkisoihin!

 

Kilpailuaika

Hese-etäkisan kilpailuaika on 12.4.-7.5.2021 välisenä aikana, jolloin lajeja saa suorittaa ja mitata niin monta kertaa kuin ehtii, vaikka joka liikuntatunnilla.

 

Tulosten ilmoittaminen

Parhaat tulokset suorituksista tulee ilmoittaa www.yleisurheilurekisteri.fi kautta palvelutunnuksella HESEtulokset21 viimeistään perjantaina 7.5.2021.

 

Kisainfo

Kaikille Hese-etäkisoihin ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info sähköpostilla 8.4. joka pitää sisällään:

  • ohjeet lajien suorituksesta ja mittaamisesta
  • lajisuorituksista videot
  • tulosten ilmoittaminen

 

Kisalajit

  • sukkulaviesti 12 x 60 metriä
  • vauhditon pituus (finaalissa pituushyppy)
  • junnukeihäs (saa vaihtaa turbokeihääseen)
  • 12 x 400m viesti

Vaikka Hese-etäkisassa kilpaillaan joukkueena ja joukkueen tulokset muodostuvat aina 12 oppilaasta, niin tässä kilpailussa voi olla mukana vaikka koko luokka. Ainoastaan tuloksiin kirjataan 12 oppilaan tulokset (6 tyttöä ja 6 poikaa). Jos luokalla ei ole kuutta poikaa, niin heitä voi täydentää tytöillä. Jokaiselta ilmoitetaan vain yksi tulos/laji.

 

Finaali

Finaali kilpaillaan 18.5.2021 etäfinaaleina, jolloin kisassa menestyneimmät 17 luokkaa ovat omilla lähiurheilukentillä samanaikaisesti suorittamassa lajeja. Paikalliset seurat ja piirikisavastaavat huolehtivat finaalin toteutuksesta.

 

EtäHese-kisojen ohjeistus opettajille 2021

 

Lisätietoja Hese-etäkisoista

Piia Jäntti, nuorisopäällikkö SUL, piia.jantti@sul.fi, 050 470 2622

Pertti Purola, piirivastaava, pertti.purola@op.fi

Jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.