Kilpailu- ja tapahtumakutsut

< Takaisin

2021-05-18 Oulun koulujen Virtuaalinen Trail-viikko, alakoulu, yläkoulu, lukio ja opet

OULUN KOULUJEN VIRTUAALINEN TRAIL-TAPAHTUMA 2021
ALAKOULU, YLÄKOULU, LUKIO JA OPET

 

TAPAHTUMATIEDOT

Aika: maanantai 17.5 - sunnuntai 23.5.2021
Paikka: Vapaavalintainen

Sarjat:

alakoulu

yläkoulu

lukio

opet

Lajit:

juoksu

pyöräily

juoksu ja pyöräily

 

Tapahtumakuvaus

Oulun koulujen virtuaalinen Trail-viikko on tapahtuma johon jokainen Oulun koulujen oppilas tai opettaja voi maksutta osallistua. Tapahtuma järjestetään viikon 20 aikana eli 17-23.5.2021. Tapahtuman ideana on innostaa ja kannustaa kaikkia liikkumaan koulupäivän aikana ja vapaa-aikana. Tapahtumaan osallistuja suorittaa tapahtumaviikon aikana haluamansa matkan haluamanaan aikana joko juosten tai pyöräillen tai vaikka molemmilla tavoilla! Opettaja voi innostaa vaikka koko luokkansa, itsensä mukaan lukien koulupäivän aikana käymään pyöräilemässä ja haasta myös muut luokat mukaan! Tähän tapahtumaan osallistuvat (järjestelmän kautta ilmoittautuneet) saavat suorituksestaan tapahtumaviikon jälkeen henkilökohtaisen diplomin muistoksi. 

 

Ilmoittautuminen

Opettaja ilmoittaa koulusta osallistuvat oppilaat Monesko-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Mukaan voi ilmoittautua aina Trail-viikon perjantaihin saakka 21.5.2021 klo 23.00 asti, jonka jälkeen järjestelmä sulkeutuu.

Järjestelmään ei tarvitse erillisiä tunnuksia. Järjestelmään tulee syöttää ilmoittavan opettajan sähköpostiosoite johon Trail-viikon jälkeen lähetetään osallistujien diplomit. Järjestelmään voi syöttää kerralla kaikki osallistuvat alakoulun oppilaat kerralla (nimi riittää), samoin yläkoulun ja lukion oppilaat. Myös opettajista on mahdollista tehdä "massailmoittautuminen". Suosittelemme joko liikunnanyhdysopettajaa ilmoittamaan kootusti koululta osallistuvat oppilaat ja opettajat tai luokittain luokan oma opettaja.

Järjestelmän kautta ei näe osallistujia (tietoturva).

 

Osallistumisrajoitukset

Järjestäjä ei aseta osallistumisrajoituksia.

 

OHJEET JA SÄÄNNÖT

Suoritus ja reitti

Osallistuja tekee valitun lajin/lajien mukaisen suorituksen viikon 20 aikana. Suorituksia voi olla useita ja suoritus voidaan toteuttaa koulumatkalla, koulupäivän aikana tai vapaa-ajalla. Reitti ja kuljettava matka on vapaavalintainen.

Tehdystä suorituksesta ilmoitetaan opettajalle koululla sovittavalla tavalla.

 

Osallistujat

Osallistua voi kuka tahansa Oulun koulun oppilas, lukion opiskelija tai opettaja. Osallistujista ei julkaista erillistä nimilistaa mutta Koululiikunnan kotisivuilla julkaistaan Trail-viikon jälkeen yhteenveto osallistuneista kouluista ja osallistujien määrästä.

Infoa osallistujille

Kyseessä on tapahtuma eikä siinä aseteta suorituksia paremmuusjärjestykseen. Jokainen osallistuja saa suorituksestaan henkilökohtaiden diplomin muistoksi osallistumisestaan. Diplomit lähetetään ilmoittautumisen tehneen opettajan sähköpostiin josta se on tulostettavissa tai sähköisesti siirrettävissä suorituksen tehneille.

Noudata suorituksia tehdessäsi liikennesääntöjä ja huomioi kanssakulkijat reittivalinnoista riippumatta. Pyöräilessä muista käyttää pyöräilykypärää.
 

Lisätietoja

Liikuntakoordinaattori Tanja Ylisirniö, tanja.ylisirnio@ouka.fi, 050 5747 048

Jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.