In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Tiedotteet Tiedotteet

< Takaisin

Yleisurheilukoulutus Raatissa ke 31.8. klo 14.00

Opettajien yleisurheiluilloista ideoita ja vinkkejä opettamiseen! 


Opettajien yleisurheiluillat ovat noin kolmen tunnin pituisia yleisurheilun koulutustilaisuuksia, joita Suomen Urheiluliiton piirijärjestöt järjestävät ympäri Suomen. Maksuttomissa tapahtumissa jaetaan runsaasti ideoita ja vinkkejä lajitaitojen opettamiseen. Tule mukaan!

Oulussa koulutus järjestetään
keskiviikkona 31.8.2016 klo 14 alkaen
Raatin Stadionin Harjoituskentällä

Tilaisuuksissa käydään läpi lasten yleisurheilulajien perusteita ydinkeskeisen oppimisen näkökulmasta ja käytännön tekemisen kautta. Virikkeitä ja vinkkejä siitä, miten yleisurheilulajeja tulisi eri-ikäisille opettaa, yleisurheiluharjoitteista ja niiksi sopivista leikeistä ja peleistä, sekä myös lasten yleisurheiluvälineistä. Tilaisuudet sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneellekin yleisurheilun taitajalle. Kouluttajana toimii SUL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin kouluttaja Heikki Aura.

Koulutuksessa käytetään Suomen Urheiluliiton kouluyleisurheilun materiaaleja, jotka löydät sähköisenä H-hetki nettisivulta: www.h-hetki.net à MATERIAALIT ja VOITTO ONNISEN LAJIRADAT. Seuraamalla samalla sivulla olevia ohjeita kohdassa LIITY MUKAAN, opettaja pääse mukaan kouluyleisurheilun eturiviin ja saa käytännönläheistä ja ajankohtaista tietoa kouluyleisurheilusta maksutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ennakkoon sähköpostitse Heikki Auralle:
haura76@gmail.com  ma 29.8.2016 mennessä.
Lisätietoja antaa myös SUL:n Pohjoisen alueen aluepäällikkö Yrjö Kelhä, p. 040 5883 894.

Iloista ja suurta osanottajajoukkoa odottaen,
Pohjois-Pohjanmaan Yleisurheilu ry ja Suomen Urheiluliitto ry