Luistelu ja hiihto

Lähiluistelualueet ovat nähtävissä Softroi-palvelussa. Valitessasi palvelun ylävalikosta kohdan kentät, tulevat karttapohjalle näkyviin kentien sijainnit. Valitessasi haluamasi kentän näkyy lisätiedoissa kentän viimeisin kunnostustilanne.

 

Lähikentät huolletaan kunnostushenkilöstön toimesta heidän erillisten ohjeiden ja järjestyksen mukaisesti. Huoltoihin vaikuttavat monet eri asiat muun muassa sääolosuhteet ja huoltojärjestys. Huomioithan erityisesti turvallisuusasiat; ei toimintaa jääalueella huollon aikana. Huomioithan myös, että huoltohenkilöstö ei voi jäädä odottamaan esimerkiksi tunnin päättymistä.

 

Raksilan tekojäällä luistelevat ryhmät; tarkistakaa Timmi4.0-järjestelmästä tekojään varaustilanne ennen kentälle lähtöä. Kenttähenkilöstö voi joutua tekemään viime hetken huoltovarauksia, mikäli olosuhteet ovat olleet esim. yön aikana niin huonot, että tekojään käyttö ei ole turvallista.  

 

Yhteyshenkilö; isännöitsijä Jarmo Savukoski etunimi.sukunimi@ouka.fi

 

Kaupungin yleiset latualueet löytyvät myös Softroi-palvelusta. Valitessasi palvelun ylävalikosta kohdan ladut tulevat karttapohjalle näkyviin latujen sijainnit ja kunnossapitotilanne.

 

Koulujen koululaishiihtoa varten liikuntapalvelut tuottavat osalle kouluista myös ladut. Liikuntapalvelut ovat varanneet viikot 8, 9, 10 ja 11 koululaishiihtoa varten ja tuolloin panostetaan latujen huoltoon. Koulujen mahdollisten latujen käytön tilapäistarpeiden osalta kuten koulun omat hiihtokilpailut, lähiliikuntatapahtumat ym. voivat keskisen alueen koulut ottaa yhteyttä Seppo Inkalaan, eteläinen ja itäinen alue Kari Näppään ja pohjoisen alueen osalta Tuomas Oravaan. Ei suoria yhteydenottoja latujen huoltajiin.

Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@ouka.fi