Luistelu ja hiihto

Luistelu

Lähiluistelualueet ovat nähtävissä Fluent-palvelussa. Valitessasi palvelun ylävalikosta kohdan Kentät, tulevat karttapohjalle näkyviin kentien sijainnit. Valitessasi haluamasi kentän näkyy lisätiedoissa kentän viimeisin kunnostustilanne.

 

Koulujen lähikentät huolletaan kunnostushenkilöstön toimesta heidän erillisten ohjeiden ja järjestyksen mukaisesti. Huoltoihin vaikuttavat monet eri asiat muun muassa sääolosuhteet ja huoltojärjestys. Huomioithan erityisesti turvallisuusasiat; ei toimintaa jääalueella huollon aikana. Huomioithan myös, että huoltohenkilöstö ei voi jäädä odottamaan esimerkiksi tunnin päättymistä.

 

Raksilan tekojäällä luistelevat ryhmät; tarkistakaa Timmi4.0-järjestelmästä tekojään varaustilanne ennen kentälle lähtöä. Kenttähenkilöstö voi joutua tekemään viime hetken huoltovarauksia, mikäli olosuhteet ovat olleet esim. yön aikana niin huonot, että tekojään käyttö ei ole turvallista.  

 

Short track-merkinnät

Short track-rata merkinnät tehdään keväällä 2020 niille kouluille jotka sen erikseen tilaavat.

Mikäli haluatte koulullanne järjestää oman koulun Short track-kisat ja haluatte ratamerkkauksen ota yhteys liikuntasihteeri Tanjaan, tanja.ylisirnio@ouka.fi. Ilmoitamme viimeistään yhteydenotto päivämäärän myöhemmin.

 

Liikuntapalveluiden yhteyshenkilöt; isännöitsijät Jarmo Savukoski ja Petri Yli-Pyky, etunimi.sukunimi@ouka.fi

 

Hiihto

Kaupungin yleiset latualueet löytyvät Fluent-palvelusta. Valitessasi palvelun ylävalikosta kohdan Ladut tulevat karttapohjalle näkyviin latujen sijainnit ja kunnossapitotilanne.

 

Koulujen koululaishiihtoa varten liikuntapalvelut tuottavat osalle kouluista myös erilliset ladut. Liikuntapalvelut ovat varanneet viikot 8, 9, 10 ja 11 koululaishiihtoa varten ja tuolloin panostetaan koulujen latujen huoltoon. Koulun latujen käytön tilapäistarpeiden osalta kuten koulun omat hiihtokilpailut, lähiliikuntatapahtumat ym. voivat olla yhteydessä Jarmo Savukoskeen, etunimi.sukunimi@ouka.fi. Ei suoria yhteydenottoja latujen huoltajiin. Tilapaistarpeiden osalta tulee olla yhteydessä riittävän ajoissa, viimeistään paria viikkoa aikaisemmin.

 

 

Suksien lainaus Raksilasta

Raksilassa sijaitsevasta suksivarastosta on mahdollista lainata suksia koulujen käyttöön.

Lainausasioiden yhteyshenkilönä toimii Heikki Ojantakanen. Raksilassa lainaus onnistuu ennakkotietojen perusteella, joten olkaa ajoissa yhteydessä Heikkiin!

Heikki Ojantakanen, heikki.ojantakanen@suomi24.fi, 050 3766 246