OLYMPIAHAASTE (ala-, ylä -ja yhtenäiskouluille)

Etelä-Korean Pyeongchangin olympialaisissa hiihtovalmentajana/kommentaattorina toimiva Toni Roponen on haastanut kaikki Oulun koulujen oppilaat liikuntahaasteeseen.  Tavoitteena on liikkua vähintään 1-2 tuntia päivässä.

Kampanja aloitettiin Olympia-aiheisilla luennoilla kuudella Oulun koululla. Voitte katsoa luennon alla olevista linkeistä. Luento on kahdessa osassa. 

Toni Roposen olympialuento Osa 1

Toni Roposen olympialuento Osa 2

 

Haasteaika 8.-25.2.2018 

Liikuntasuoritukset kerätään yhden - kahden viikon ajalta liitteenä olevaan Olympiahaaste-korttiin. Koulu määrittelee haasteen ajankohdan ja pituuden( pituus vähintään 1 vko).  Suoritukset merkitään alla olevaan korttiin tunteina ja minuutteina ja kirjataan miten liikunna on suoritettu. 

Olympiahaasteen liikuntakortti A4

Olympiahaaste liikuntakortti A5

Kaikkien kampanja-aikana, joka päivä koulun asettaman tavoitteen ( kuitenkin vähintään 1h/pvä)  saavuttaneet ja haastelippunsa koululleen palauttaneet kisailijat osallistuvat Superpark ryhmävierailujen ( 4 kpl)  sekä henkilökohtaisten tavarapalkintojen arvontaan.  Liikunnan ei tarvitse olla yhtäjaksoisesti suoritettua. 

 

Käy ilmoittamassa formsiin koulunne osallistuminen ja montako oppilasta oli mukana viimeistään 2.3.2018.  Vain ilmoittautuneet koulut ovat mukana Oulun Liikkuvan koulun kustantamien palkintojen arvonnoissa. Palkinnot arvotaan kouluittani ja koulu voi itse päättää miten kokoaa Superparkin ryhmän ja kenelle koulullaan antaa tavarapalkinnot. Myös koulun omia palkitsemisia saa jakaa. 

 

Tervetuloa mukaan!