KOULULIIKUNNAN TOIMINTA, TAPAHTUMAT JA KILPAILUT

Koululiikunnan vuosikello pitää sisällään koulujen liikuntatoiminnan tueksi paljon eri lajeja, tapahtumia ja kilpailuja. 

Oulun koululiikunnan tapahtumiin ja kilpailuihin ei ole Oulun kouluille osallistumismaksuja. Koulut huolehtivat tapahtumien ja kisojen aikaisista ruokailusta ja kuljetuksista itse muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Oulun koululiikunta kustantaa keskitetyt kuljetukset kouluilta lukuvuonna 2017-2018 yleisurheilukisoihin, jääpalloturnaukseen sekä hiihtokisoihin. 

Oulun koulujenvälisissä kilpailuissa menestyneet kilpailijat voivat koululiikunnan kustantamana päästä Koululiikuntaliiton aluekisoihin (erilliset kilpailukutsut).

Oulun koululiikunta ei ole mukana Koululiikuntaliiton valtakunnalisissa SM-sarjoissa eikä kustanna myöskään yksilölajien kilpailijoiden osallistumista. Yksilölajien edustajat ja joukkueet voivat omakustanteisesti osallistua Koululiikuntaliiton valtakunnallisiin pelisarjoihin ja kilpailuihin.

 

TAPAHTUMAT JA KILPAILUT TAPAHTUMAT JA KILPAILUT

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Sarjaohjelmat ja aikataulut.