Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

< Takaisin

#Be Active, Rajakylä

Aika: ke 26.9.2018

#Be Active Rajakylä - tapahtuma on tarkoitettu yläkoulun kahdeksannen luokan oppilaille ja opettajille toiminnalliseksi ryhmäytymis- ja liikuntapäiväksi. Tapahtumassa on liikunnallisia rastipisteitä joita oppilaat kiertävät opettajansa johdolla. 

Tapahtumassa on kaksi tapahtuma-aikaa. Aamuryhmät toimivat klo 9.00-11.30 ja päiväryhmät klo 12.30-15.00. Mukaan mahtuu molempiin tapahtuma-aikoihin 300 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

#Be Activessa mukana Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä seura- ja järjestötoimijoita.

Tapahtumaan osallistuville järjestetään tarvittaessa kyyditys tai paikallisliikenteen liput. Kyyditys tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä ja maininta tarvitaanko tilauskuljetus vai paikallisliikenteen liput. 

 

Ilmoittautuminen Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän kautta 7.9.2018 klo 23.00 mennessä.

 

Lisätietoja Liikkuva Koulu koordinaattori Kati Grekulalta, kati.grekula@ouka.fi, 040 656 9610. 

Kopioi tapahtuman jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.