Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

< Takaisin

OPEHELPPI Urheilutalolla

Aika: ma 20.8.2018 08:00 - 17:00

OPEHELPPI-päivät
”Kolme kärpästä yhdellä iskulla”             

                         

Mitä tulevana lukuvuonna on tarjolla Koululiikunnalla, Liikkuvalla koululla ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunnalla ja Urheilulla?

Tule OPEHELPPIIN Urheilutalolle maanantaina 20.8. klo 8.00-17.00 välillä! Rantakatu 15, Koululiikunnan ja Liikkuva Koulun toimisto

 

Säästä aikaa ja lyö kolme kärpästä yhdellä vierailulla:
1) Kuule mitä koululiikunnan järjestämiä tapahtumia ja kilpailuja on tulevana lukuvuonna ja ilmoittaudu niihin Tanjan avustamana (tarvittaessa saat myös opastusta Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän käyttöön).

2) Tutustu Liikkuvan koulun keskeisimpiin tavoitteisiin ja avustettaviin toimintoihin. Mietitään yhdessä opettajien hyvinvointia edistäviä toimenpiteitä koulullanne. Saat myös Katin tietopaketin tulevista koulutuksista ja voit tutustua varastomme lainavälineistöön.

3) Saat tietoa Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan ja Urheilun koulutuksista ja mentoroinneista ja voit tehdä koulutusvaraukset koulusi oppilaille tai opettajille suoraan Marin kanssa. Samalla kuulet yläkouluikäisille suunnatusta !nto- kampanjasta.
 

Oikestaan neljä kärpästä sillä käydessäsi sinun on myös mahdollista teettää ilmainen inbody-kehonkoostumusmittaus ja saada mittauksesta testiraportti!

Kopioi tapahtuman jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.