Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

< Takaisin

Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Liikunnan soveltaminen perusopetuksessa koulutukseen

Aika: pe 27.3.2020 08:00 - 20:00

Onko luokassasi/ryhmässäsi oppilaita ketkä hyötyisivät liikunnan soveltamisesta?

Erityisliikunnan tai soveltavan liikunnan osaamista tarvitaan päivittäin kaikilla kouluasteilla, mutta myös omaehtoisissa liikunnallisissa harrastuksissa. 

Liikunnanopetus tai -ohjaus on lähes aina sovellettua, koska kaikki liikkujat ovat yksilöitä ja siten erilaisia. Erityisesti liikkujien erityistarpeiden kuten vammojen ja sairauksien huomioimisessa liikunnan soveltamisosaaminen korostuu.

Jokainen kohtaa työssään erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Tässä koulutuksessa pääset syventämään osaamistasi erilaisten oppilaiden tarpeiden huomioimisessa ja tavoista löytää oppilaille liikunnasta nauttimisen riemu.

Koulutus on suunnattu erityisopettajille, luokanopettajille, liikunnanopettajille ja muille ketkä työssään ohjaavat liikuntaa ja haluavat uusia käytännön vinkkejä työnsä tueksi.

 

Kouluttajana toimii Maarit Shemeikka, Lapin AMK, liikunnan koulutus

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Sikun koulutuskalenterissa viimeistään perjantaina 27.3.2020 klo 20.00 mennessä

Jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.