Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

< Takaisin

Miten liikuntateknologia tukee liikunnan ja terveystiedon opetusta? -koulutus

Aika: ti 23.2.2021 15:00 - 16:00

Kiinnostaako erilaiset aktiivisuus- ja sykemittarit liikunnan tai terveystiedon opetuksen osana?

 

Tiistaina 23.2.2021 klo 15-16 järjestettään Teamsin kautta koulutus "Miten liikuntateknologia tukee liikunnan ja terveystiedon opetusta?"

 

Tässä koulutuksessa käydään läpi millaisia mittausvälineitä on tällä hetkellä markkinoilla. Perehdymme siihen millaista dataa mittarit keräävät ja miten tämä data muodostuu. Koulutuksesta saat eväitä ja ideoita miten tämä kerätty data voisi tukea oppilaan ja opiskelijan hyvinvointia ja opiskelukykyä ja miten se vois tukea opettajan työtä. Koulutuksessa pohditaan myös mitä lisäarvoa mittaaminen ja datan analysointi voisi tuoda opetukseen. Huom! Koululiikunnalla on nyt lainattavissa Polarin e-Unite mittareita joita oppilaitokset voi lainata.

Koulutus on suunnattu yläkoulujen ja lukioiden liikunnan ja terveystiedon opettajille. Kouluttajana toimii koulutuspäällikkö Ville Uronen Polar Electro oy:stä. Koulutus järjestetään Teamsin välityksellä ja linkki koulutukseen lähetetään 22.2.2021.

 

Ilmoittaudu mukaan Sikun koulutuskalenterin kautta viimeistään perjantaina 19.2.2021.

Jakolinkki

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.