Tiedotteet

< Takaisin

Koululiikunnan kokoonpano ja toimintoja syksyllä 2023

Koululiikunnan kokoonpano ja toimintoja syksyllä 2023

 

Uusi lukuvuosi starttaa ja Koululiikunnan kotisivuilta löydät jo julkaistuna niin alakoulujen kuin yläkoulujenkin uintiviikkojaot ja päivitetyt toimintaohjeet.

 

Koululiikunnan tapahtuma- ja kilpailukalenteri on isoilta osin kasassa ja kutsuja koko lukuvuodelle on jo julkaistuna. Muutamia kutsuja tullaan vielä päivittämään ja uusiakin julkaisemaan kun saadaan järjestelyjä tehtyä riittävän pitkälle. 

 

Koululiikunnan toimistolta löydät syksyllä liikuntakoordinaattori Tanjan, vastuualueenaan kilpailut ja tapahtumat sekä Tommin joka toimii Katin sijaisena vuoden 2023 loppuun saakka. Tommin  vastuualueena on Liikkuva koulu toiminta ja aktiiviset koulupäivät.

 

Kati toimii projektikoordinaattorina Liikuva yläkOulu-hankkeessa vielä vuoden 2023 loppuun saakka. Projektikoordinaattorimme Ismo Miettinen siirtyi kesän aikana Kastelliin valtakunnallisen kehittäistehtävän pariin. 

 

Koululiikunnan kotisivut uudistuvat vuoden vaihteessa. Syksyllä 2023 pääsette jo koekäyttämään ja antamaan palautetta Koululiikunnan uusista kotisivuista. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin syksyllä.

 

Oikein aurinkoista ja lämmintä alkavaa syksyä!

Jakolinkki