Tiedotteet

< Takaisin

Liikkuva koulu-ideailtapäivä ja muita kevään nostoja lasten ja nuorten liikuntaan liittyen

Liikkuva koulu -ideailtapäivä etänä 20.4.2021

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää Liikkuva koulu -ideailtapäivän tiistaina 20.4. klo 14.00-15.30. Etätapaamisessa jaetaan kokemuksia ja vinkkejä liikkeen, toiminnallisuuden ja hyvinvoinnin lisäämisestä koulupäivään. Tilaisuus on suunnattu peruskoulujen opettajille sekä kuntien Liikkuva koulu -vastuuhenkilöille. Ideailtapäivässä Koululiikuntaliiton Sari Turunen kertoo Sankarit-toiminnoista ja Paralympiakomitean Reeta Lindeman esittelee Para School Dayn etätoteutusta. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus esitellä lyhyesti jotakin oman koulun tai kunnan hyvää käytännettä oppilaiden liikkumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Laitetaan hyvät ideat kiertoon! Ideailtapäivän esite.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen torstaihin 15.4. mennessä PoPlin sivuilla

 

 

Muita ajankohtaisia asioita lasten ja nuorten liikuntaan liittyen

Lasten ja nuorten uudet liikkumissuositukset

Uudet suositukset julkaistaan 7.4. opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämässä tilaisuudessa. Lisätietoja uudistamistyöstä.

 

Uutta buugia Liikkuva koulu -toimintaan; maksuton työpaja

Työpajan tavoitteena on tukea koulujen Liikkuva koulu -kehittämistyötä ja toiminnan jatkuvuutta sekä jäsentää liikkuvaa kouluarkea konkreettisin keinoin. Työpajassa hyödynnetään toiminnallisia menetelmiä ja tehdään yhdessä mm. hyvinvoinnin vuosikello. Työpajan kesto on 2-3 tuntia. Työpajan esite.

 

Kevään liikuntabingot

Muistutus kevään kuukausittaisista liikuntabingoista. Huhtikuun liikuntabingo.

Jakolinkki