Tiedotteet

< Takaisin

Liikkuva yläkOulu -hankkeella lisää liikuntaa koulupäiviin – henkilökunta ja oppilaat kehittävät yhdessä toimintasuunnitelmaansa. Lue Mun Oulun juttu!

Liikkuva yläkOulu -hankkeella lisää liikuntaa koulupäiviin – henkilökunta ja oppilaat kehittävät yhdessä toimintasuunnitelmaansa

 

Oulun kaupungille on myönnetty opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitus Liikkuva yläkOulu -hankkeeseen. Se jatkaa Liikkuva koulu -projektia, jonka tiimoilta on kehitetty Oulun koulujen aktiivista toimintakulttuuria vuosina 2012–2019. Kuluvan vuoden tavoitteena on muun muassa koulujen toiminnallisen vuosisuunnitelman kehittäminen, oppilaiden kouluttaminen välituntiohjaamiseen ja opettajakoulutukset toiminnalliseen opetukseen.

 

Lue Mun Oulun tekemä juttu kokonaisuudessaan

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Jakolinkki