Tulokset

< Takaisin

Oulun koulujen yleisurheilukilpailut 2019

OULUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUT 2019
ALA- JA YLÄKOULUT, ERITYISTÄ TUKEA LIIKUNNASSA TARVITSEVAT

 

OULUN KOULUJEN YLEISURHEILUKILPAILUT 2019
ALA- JA YLÄKOULUT, ERITYISTÄ TUKEA LIIKUNNASSA TARVITSEVAT

 

 

Oulun koulujen yleisurheilukiilpailut vietettiin n. 2300 oppilaan ja opettajan voimin Raatin stadionilla vaihtelevassa säässä.

Keskiviikkona kisasivat 3.lk ja 5.lk oppilaat, torstaina 4.lk ja 6.lk ja perjantaina stadion täyttyi yläkoulun oppilaista ja erityistä tukea liikunnassa tarvitsevista Oulun koulujen oppilaista.

 

Kisoissa palkittiin alakoulujen sarjoissa (keskiviikkona ja torstaina) sarjoissaan kuusi parasta henkilökohtaisin mitalein ja yläkoulujen sekä erityistä tukea tarvitsevien (perjantai) sarjoissa kolme parasta.

 

Tulokset on lähetetty osallistuneiden koulujen liikunnanyhdysopettajille. Koululiikunnan yksilölajikilpailuiden tuloksia ei julkaista kotisivuilla. 

 

Kiitos mukana olleille kouluille sekä kisatoimitsijoille Oulun Pyrinnöstä, Kuivasjärven Aurasta, Oulunsuun Heitosta, Haukiputaan Veikoista ja Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja Liikunta ry;stä. Kiitos oppilastoimitsijoille Kastellin, Pateniemen, Myllytullin, Laanilan ja Pohjankartanon kouluista sekä muille yhteistyökumppaneille VAU ry:stä, liikuntapalveluista, nuorten työpajatoiminnasta sekä OAMK:n sekä Oulun yliopiston opiskelijoille.  

 

 

Jakolinkki