Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupungin johtoryhmä: Maskisuositus voidaan purkaa yläasteella ja toisen asteen oppilaitoksissa

Oulun koronaepidemiatilanne on hyvä. Alueellinen koordinaatioryhmä linjasi eilen 1.6. kokouksessaan, että epidemian suhteen ollaan edelleen perustasolla koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Oulun 14 vuorokauden ilmaantuvuusluku (14,4) on laskussa.

Kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään 2.6. linjaamaan koronasuosituksista Oulun kaupungissa. Maskisuositus yläasteen ja toisen asteen kouluissa voidaan purkaa välittömästi. Suosituksen purku ei koske koulun henkilökuntaa.

Aluehallintoviraston poistettua eilen 1.6. kokoontumisrajoitukset ovat koulujen päättäjäiset mahdollista toteuttaa hallitusti. Kuitenkin niin, että riittävä etäisyys säilytetään sisätiloissa. Riittäväksi etäisyydeksi suositellaan noin 1 metrin väliä. Muuten kokoontumisissa on syytä noudattaa hyvää käsihygieniaa sekä tehostettua tilojen ja pintojen puhdistusta. Myös riittävästä ilmavaihdosta on huolehdittava.

Johtoryhmä muistuttaa, että suositus etätyöstä sekä etäkokouskäytännöistä jäävät voimaan. Lisäksi maskisuositus lukuun ottamatta kouluja ja toisen asteen opiskelijoita jää voimaan.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset