Ajankohtaista

< Takaisin

Oppilaille mielekästä tekemistä harrastamisen Suomen mallin avulla - kaupunki hakee toiminnan järjestäjiä 22.11. mennessä

Oulun kaupunki hakee opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustusta harrastamisen Suomen mallin toteuttamiseksi. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa harrastus maksuttomasti koulupäivän yhteydessä.

Toiminta on tarkoitettu perusopetuksen vuosiluokkien 1–9 ja lisäopetuksen (10-luokat) oppilaille.

Harrastusmahdollisuuksia järjestetään lasten ja nuorten toiveiden kuulemisen jälkeen. Harrastukset voivat liittyä monipuolisesti eri aloihin, kuten liikunta ja urheilu, taide ja kulttuuri, nuorisoala, tiede, luonto, kädentaidot, tietotekniikka ja e-pelaaminen, tai useampiin aloihin yhtä aikaa. 

Ilmoittaudu harrastuksen järjestäjäksi

Harrastuksen järjestäjinä voivat olla paikallisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti toimivat urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt, kunnat ja muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt, joilla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Kiinnostuneilta toimijoilta pyydetään ehdotukset järjestettävästä harrastustoiminnasta 22.11.2020 mennessä.
Ilmoittautumislomake on osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/harrastamisen-suomen-malli

Harrastusten järjestäjät valitaan lasten toiveiden perusteella.

Nyt haussa oleva avustus koskee tammikuussa alkavaa ja kesäkuussa 2021 päättyvää pilottivaihetta. Oulun kaupunki osallistuu myös keväällä 2021 avautuvaan toiseen valtionavustushakuun.

Lisätietoja harrastamisen Suomen mallista.


Lisätiedot:
Anne Koskela, projektipäällikkö, Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, p. 040 1821560, anne.koskela[at]ouka.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset