Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opisto tiedottaa opetuksesta

13.3.2020 klo 16.16

Valtioneuvosto on 12.3.2020 suositellut tartuntojen vähentämiseksi ja riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi mm. “rajoittamaan ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla”.

Ulkomailta palanneet jäävät kotiin seitsemän päivän ajaksi matkalta palaamisen jälkeen. Oulu-opistolle voi palata opiskelemaan sen jälkeen jos on täysin oireeton. Tämä ohje koskee myös heitä, joiden perheenjäseniä on ollut ulkomailla.

Oulu-opisto seuraa aktiivisesti valtakunnallista ja Oulun kaupungin tiedotusta sekä ohjeita, joiden mukaisesti opisto toimii. Toistaiseksi opetustoimintamme jatkuu normaalisti. Poikkeuksena edelliseen peruutamme toistaiseksi liikunnan ja tanssin ryhmäopetuksen Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden linjauksen mukaisesti. Oulu-opisto tiedottaa kyseisille opiskelijoille peruutuskäytännöistä mahdollisimman pian.

Muista muutoksista tai peruuntumisista tiedotetaan verkkosivuillamme ja viestein opiskelijoille tai heidän huoltajilleen. Seuraa aktiivisesti myös opiston sosiaalisen median kanavia ja Oulun kaupungin tiedotusta. Muistutamme, että sairaana ei ole syytä osallistua oppitunneille. Muistutamme myös, että riskiryhmiin kuuluvien tulee vakavasti harkita oppitunneille osallistumista.

Tiedotamme lisää tilanteen niin vaatiessa, sillä välin toivotamme opiskelun iloa ja ahkeraa käsien pesua.

Ajantasaista ja oikeaa tietoa terveydenhuoltoviranomaisilta saa parhaiten seuraamalla Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) verkkosivuja ja tietoja koronaviruksesta.  

Terveydenhuoltoon liittyvissä kysymyksissä on oltava yhteydessä terveydenhuollon ammattilaisiin.

Lisätietoja:

Outi Lohi
Rehtori, Oulu-opisto
Principal, Oulu-opisto
Folk High School  in Educational Cultural Services of Oulu
Leevi Madetojan katu 1
90140 OULU
+358405550064
Oulun kaupunki
outi.lohi[at]ouka.fi

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset