Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston kurssiohjelmasta kesälukemista

Oulu-opiston kurssiohjelmasta kesälukemista

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on jo luettavissa nettiversiona. Ensi lukuvuonna tarjotaan lähes 2000 kurssia kaiken ikäisille ja –kokoisille oululaisille lähes 100 eri opetuspaikassa eri puolilla Oulua. Siinäpä on tuhti lukupaketti! Oulu-opistossa niin kuin kansalaisopistoissa yleensäkin harrastetaan paljon taide- ja taitoaineita kielten, yhteiskunnallisten aineiden sekä liikunnan ohella.

Oulu-opistossa on mahdollista tekeminen ja oppiminen ilman suorittamisen pakkoa. Yhdessä opiskellessa työskennellään ryhmissä, opiskellessa syntyy sosiaalisia tilanteita, oppimisen iloa ja merkittävää yhteisöllisyyden tunnetta. Uusia opiskelumahdollisuuksia on myös etä- ja verkko-opinnot, joita tarjotaan useilla kieli- ja ohjelmointikursseilla.

Useat työnantajat myöntävät etuja työntekijöille liikunta- ja kuttluuriseteleiden muodossa. Oulu-opistossa käyvät maksuvälineisä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-mobiilimaksu ja Smartum Saldo-kortti, TYKY-kuntoseteli ja -online, ePassi, Eazybreak sekä virikeseteli. Myös Opetuhallitus tukee ryhmäopetuksen kursseja senioreille ja eläkeläisille, alhaisen pohjakoulutukdsen omaaville, maahanmuuttajille ja työttömille. Nettisivuilta löytyy oheita eri maksuvälineiden käyttöön ja tietoa opintoseteliavustuksista.

 

Uusi kurssiohjelma löytyy täältä
https://opistopalvelut.fi/oulu/courses.php?l=fi

Oulu-opiston Opinto-opas 2018-2019 näköisversio löytyy täältä
https://issuu.com/ruus…/…/selailuversio_ouluopisto_opas18_19

Oulu-opiston nettisivuille pääsee täältä www.ouluopisto.fi josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa opisekelusta Oulu-opistossa.

Opinto-opas 2018-2019 tulee jakoon kirjastoihin ja Oulu10 toimipaikkoihin elokuun ensimmäisellä viikolla

 

Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa:

- maanantai 6.8. musiikki, Liikuntakoulu, Taidekoulu, muut lasten ja nuorten kurssit ja kielet
- maanantai 13.8. liikunta, terveys ja hyvinvointi
- tiistai 14.8. kädentaidot, tekstiili- ja tekninen työ
- keskiviikko 15.8. historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, mediatiede, tietotekniikka ja valokuvaus

Opinnot alkavat
- 35 Oulu-opiston Taidekoulu ja Liikuntakoulu
- viikko 36 muut kurssit

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset