Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston liikunnassa kurssimuutoksia

Oulu-opiston liikunnan kursseille ilmoittautuminen on alkanut mutta ohjelmaan on tullut muutoksia.

Kesän ajan koronavirusepidemia pysyi rauhallisena Oulun alueella.  Syksyn myötä OKM ja THL ovat antaneet 4.8.2020 turvavälisuosituksia, joilla tartuntariskiä pyritään vähentämään.

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden11.8.2020 antaman turvallisen opetuksen järjestämisen ohjeistuksen mukaan mm. isoja yhteistilaisuuksia ei järjestetä ja tilaratkaisut toteutetaan niin, että kurssilaisia on kerralla aiempaa vähemmän.

Jumppapaketti perutaan mutta jumpat järjestetään yksittäisinä kursseina

Oulu-opiston liikuntaryhmien maksimikokoja on em. ohjeiden perusteella pienennetty tilan neliömäärään perustuen. Jotta voimme tietää, kuinka paljon ja ketä liikuntatiloissamme tapahtuvaan opetukseen osallistuu, olemme päättäneet perua Oulu-opiston jumppapaketin tältä lukuvuodelta. Näin pystymme huolehtimaan kurssilaisten turvallisuudesta ja vähentämään osaltamme tartuntariskiä. Tarjoamme siis liikuntakursseja yksittäisinä kursseina, joita tänä lukuvuonna on lähes 150 kurssia.

Tarjoamme monipuolisesti joogaa, jumppia, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, kamppailulajeja, kuntosali- ja vesiliikuntaa, kehonhoitoa, pilatesta ja syväjumppaa, rauhallisia tunteja ja varttuneen väen liikuntaa sekä tanssillisia tunteja.

Pahoittelemme muutoksia – toivotamme turvallisia liikuntaharrastuksia.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi kurssit

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset