Ajankohtaista

< Takaisin

Ritaharjun koulussa kolme luokkaa karanteeniin – altistumisia myös Osaolla

Oulussa on viime viikonloppuna ja kuluneen viikon aikana asetettu karanteeniin noin sata ihmistä korona-altistusten vuoksi.

Ritaharjun yläkoululla on koronatartunnan vuoksi asetettu alkuviikosta karanteeniin kolme luokkaa ja joitakin yläkoulun opettajia. Tämä altistuminen on tapahtunut jo viime viikolla, joten Ritaharjun koulun karanteeniin asetetut oppilaat ja opettajat voivat palata kouluun normaalisti syysloman jälkeen.

Koulutuskuntayhtymä Osaossa on koronatartunnan vuoksi asetettu karanteeniin viime viikonloppuna noin 50 oppilasta ja opettajia. Tartunnan saanut henkilö ja altistuneet ovat oleskelleet Osaon Kaukovainion yksikön Kotkantie 1 rakennuksessa.

Jokaiseen altistuneeseen tai hänen huoltajaansa on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Altistuneet on asetettu kahden viikon karanteeniin ja ohjattu hakeutumaan näytteenottoon, jos heillä ilmenee koronaan viittaavia oireita.

Karanteenissa olevan oireettoman henkilön perheenjäsenet voivat elää normaalisti. Karanteenissa olevan tulee hakeutua näytteenottoon, jos hänellä ilmenee koronaan viittaavia 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset