Ajankohtaista

< Takaisin

Teatteria kaikilla aisteilla ja kaiken ikäisille

Teatteritaiteen oppilaita näyttämöllä

Oulu-opiston syyslukukauden teatteriryhmät tarjoavat mainion tilaisuuden päästä mukaan teatterimaailmaan ja näyttelijänä toimimiseen. Opiston syksyllä alkaneista kursseista löydät sopivia ryhmiä niin vasta-alkajille kuin kehittymishaluisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Haussa vielä avoinna olevat kurssit tarjoavat nuorille ja aikuisille sekä kokonaisen teatteriteokseen tähtääviä ryhmiä että tiiviskursseja näyttelijäntaitojen kehittämiseen.

Teatteria kaikilla aisteilla – Oulu – Pohjankartano

Teatterin tiiviskurssi sopii nuorille aikuisille, joilla on jo aiempaa kokemusta teatterista. Tule raapaisemaan pintaa syvemmälle ja kokeilemaan improvisaatiolähtöistä ja kokeilevaa teatteria. Kurssilla valmistetaan ryhmälähtöinen draamateos.

Ilmoittautumislinkki https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=21420

Teatteri Roso – Oulu – Pohjankartano

Teatteriryhmä nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat kehittää teatteritaitojaan edelleen tavoitteellisesti. Ryhmässä lähdetään liikkeelle jäsenten omista vahvuuksista ja ilmaisusta. Näitä vahvuuksia hyödyntämällä lukuvuoden aikana valmistetaan raikkaasti toteutettu teatteriteos. Rosossa pääset paitsi haastamaan itsesi, myös ideoimaan ja pitämään hauskaa turvallisessa ilmapiirissä!

Ilmoittautumislinkki https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=20887

Luovasti lavalla – Kiiminki – Syke-talo

Opi liikkumaan näyttämöllä! Tiiviskurssilla tehdään luovia liikeharjoituksia, liike improvisaatioita ja kokeillaan tanssin peruselementtejä mm. tasot, suunnat ja dynamiikka. Kurssia suositellaan teatteriharrastajille, jotka haluavat kehittää näyttelijäntaitojaan. Tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittautumislinkki https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=21434

Tutustu myös koko Oulu-opiston kurssitarjontaan

Oulun alueen ja lähikuntien lasten teatteriryhmiä voit tiedustella Oulu-opiston toimistosta ja tutustumalla Oulu-opiston Opinto-oppaaseen 2021-2022 osoitteessa https://www.ouka.fi/oulu/oulu-opisto/opinto-ohjelma

 

Oulu-opisto – lähellä sinua!

Lisätietoa Oulu-opistosta saat osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/oulu-opisto

 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset