"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Lumiukko katutanssin pyörteissä Teatterikuopalla

Lumiukko katutanssin pyörteissä Teatterikuopalla

Teatterikuopan perinteisenä joulunalussatunäytelmänä on tällä kertaa katutanssia, kun osa Oulu-opiston taidekoulun street-lajien ryhmistä tuovat kaikille tutun Lumiukkosadun näyttämölle. Esitys on saanut nimen Swägman – Lumiukko katutanssin pyörteissä ja se toteutetaan streetdancen keinoin.

Tanssiseikkailu pohjautuu vapaasti Raymond Brigssin käsikirjoitukseen ja musiikkina kuullaan tuttua säveltä elokuvasta mutta mukana on myös aimo annos uutta musiikkikoostetta.

Street-tanssijoina nähdään Haukiputaan, Kiimingin, Jäälin ja Ritaharjun Hip-hop- ja streetdance -ryhmien 11-15-vuotiaita harrastajia. Mukana seikkailee lumihiutaleita, jotka tulevat Haukiputaan ja Ritaharjun taidetanssin 7-8-vuotiaiden ryhmistä ja joululahjoina lastentanssin 6-vuotiaat Haukiputaalta.

Lumiukkona tanssii Daniel Hautala ja poikana Lenni Laine.

Oulu-opiston taidekoulun tanssin taiteen perusopetussuunnitelmiin kuuluu myös osallistuminen erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Tämä on yksi tavoite tanssin opintopolulla. Esitys on suunnattu koko perheelle.

Koreografian on työstänyt tanssin opettajat: Teemu Tuohimaa, Emilia Granholm ja Ilona Räty.

Esitykset perjantaina 30.11.2018 klo 18 ensi-ilta ja lauantaina 1.12. klo 14 sekä klo 16 (Teatterikuoppa, Revontie 45 Haukipudas). Liput 6 € tuntia ennen ovelta, ennakkoon p. 050-4104010 ja Oulu10 toimipaikat.

 

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.