Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Hakuaika päättyy sunnuntaina 15.3. – Oulun kaupunki tarjoaa kesätöitä yli 900 opiskelijalle

Oulun kaupungilla on tarjolla yli 900 kesätyöpaikkaa oululaisille yli 18-vuotiaille opiskelijoille ja lukion keväällä 2020 päättäville nuorille. 

”Kesätyöharjoittelijan tulee olla täysi-ikäinen 30.4.2020 mennessä ja jokainen opiskelija voi osallistua kesätyöharjoitteluun vain yhtenä kesänä. Ei tarvitse olla alan opiskelija. Tärkeintä on hakijan motivaatio ja innostus”, kertoo palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Hakuaika kesätyöharjoitteluun on 10.2.–15.3. ja haku tapahtuu verkossa osoitteessa ouka.fi/kesatyo. Työtä on 30 tuntia viikossa, ja kuukauden pestistä maksetaan palkkaa 1100 euroa. 

 
Tarjolla monipuolisia työtehtäviä

Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla kaupungin eri palvelualueilla ja liikelaitoksissa. Työt voivat olla esimerkiksi puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoa. Tarjolla on lisäksi kirjastossa, päiväkodissa tai vanhusten päivätoiminnassa työskentelyä. Myös kesämuusikoita haetaan esiintymään eri puolilla kaupunkia.

Työtehtävät ovat avustavia työtehtäviä. Henkilökunta on päävastuussa työstä ja neuvoo ja perehdyttää nuoria tehtäviin.
 

Kesätyöseteli tukee työnantajia

Kaupunki jakaa kesätyösetelin 15–17-vuotiaille oululaisille nuorille kouluissa ennen viikkoa 10. Tämän jälkeen seteleitä saa Byströmin Ohjaamosta, Hallituskatu 5a:sta. Seteli on arvoltaan 320 euroa, ja se on tukea työnantajalle nuoren palkkakustannuksiin. Työnantajana voivat toimia yritykset tai kolmannen sektorin toimijat. Työnantajat voivat ilmoittaa avoimesta kesätyösetelipaikasta osoitteessa ouka.fi/kesatyo.
 

Lisätietoja kesätöistä:
palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani, p. 044 703 4038,
outi.soderman-juvani@businessoulu.comouka.fi/kesatyo

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.