Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on valmistunut ja kevään kurssimaksuja palautetaan

Tiedote 18.6.2020

Oulu-opiston uusi kurssiohjelma on valmistunut

 

Oulu-opisto valmistautuu aloittamaan ensi lukuvuoden 2020-2021 normaalisti suunnitellussa aikataulussa. Kurssiohjelma on valmistunut ja se on luettavissa opiston nettisivuilla. Painettu opinto-opas jaetaan kirjastoihin, Oulu10 toimipaikkoihin ja opiston toimistoihin viikosta 32 lähtien.

Ilmoittautumiset opintoihin alkaa ainealueittain porrastetusti 10. elokuuta lähtien. Ensimmäisenä opinnot alkavat taiteen perusopetuksen ja liikuntakoulun oppilailla viikolla 36. Kansalaisopisto-opetus käynnistyy viikolla 37.

Kurssiohjelma

Opinto-opas 2020-2021 näköisversio

 

Oulu-opisto palauttaa kevään kurssimaksuja

 

Oulu-opisto pahoittelee opetusmuutoksia, joita tuli 13.3.2020 alkaen koronapandemia takia.

Oulun kaupunki halusi maksuasiapäätöksellään varmistaa asioiden oikeellisuuden, mistä johtuen päätös maksujen palautuksista on tehty vasta toukokuun lopussa.

Sivistys- ja kulttuurijohtajan päätös Oulu-opiston maksujen palautuksista koronapandemian takia on seuraava:

Oulu-opiston kurssimaksut palautetaan niille kevään 2020 kurssien opiskelijoille, joiden kurssit on peruttu eli kurssia ei ole aloitettu / ei aloiteta koronan takia.

Koronan takia keskeytyneiden kurssien kurssimaksusta hyvitetään pitämättä jääneiden tuntien osuus, mikäli summa ylittää 20 euroa. Opiskelija hakee itse kurssimaksun hyvityksen Oulu-opistolta. Kurssimaksun hyvitykset haetaan ajalla 15.6.-3.7.2020. Palautukset maksetaan viimeistään syyskuussa 2020.  Osa kursseista pidettiin etäopetuksena, joista ei makseta hyvitystä.

Niiden kurssien opiskelijoille, jotka voivat hakea palautusta, on oltu yhteydessä sähköpostilla, jossa on maksunpalautuksen hakuohjeet.

 

Lisätietoja rehtori Outi Lohi p. 040 555 0064

outi.lohi@ouka.fi

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.