Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupungin johtoryhmä: Maskisuositus voidaan purkaa yläasteella ja toisen asteen oppilaitoksissa

Oulun koronaepidemiatilanne on hyvä. Alueellinen koordinaatioryhmä linjasi eilen 1.6. kokouksessaan, että epidemian suhteen ollaan edelleen perustasolla koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Oulun 14 vuorokauden ilmaantuvuusluku (14,4) on laskussa.

Kaupungin johtoryhmä kokoontui tänään 2.6. linjaamaan koronasuosituksista Oulun kaupungissa. Maskisuositus yläasteen ja toisen asteen kouluissa voidaan purkaa välittömästi. Suosituksen purku ei koske koulun henkilökuntaa.

Aluehallintoviraston poistettua eilen 1.6. kokoontumisrajoitukset ovat koulujen päättäjäiset mahdollista toteuttaa hallitusti. Kuitenkin niin, että riittävä etäisyys säilytetään sisätiloissa. Riittäväksi etäisyydeksi suositellaan noin 1 metrin väliä. Muuten kokoontumisissa on syytä noudattaa hyvää käsihygieniaa sekä tehostettua tilojen ja pintojen puhdistusta. Myös riittävästä ilmavaihdosta on huolehdittava.

Johtoryhmä muistuttaa, että suositus etätyöstä sekä etäkokouskäytännöistä jäävät voimaan. Lisäksi maskisuositus lukuun ottamatta kouluja ja toisen asteen opiskelijoita jää voimaan.

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.