Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Koronarokotukset kouluilla käynnistyvät 13.8. alkaen

6.-9.-luokkalaisten ja lukiolaisten koronarokotuksia järjestetään Oulun kouluilla 13.-27. elokuuta. Lisäksi 12 vuotta täyttäneillä on ollut jo rokotusmahdollisuus Ouluhallilla maanantaista 9.8. lähtien.

Keskustan alueen lukiolaisille järjestetään rokotukset Ouluhallilla lukioiden kanssa sovittuina päivinä. Muiden lukioiden rokotusajankohdista ollaan yhteydessä kunkin lukion kanssa.

Rokotukset aloitetaan perjantaina 13.8. Kiiminkipuiston koulusta ja ne jatkuvat edelleen maanantaina 16.8. koulukohtaisen suunnitelman mukaan. Hyvinvointikeskusten alueilla kouluterveydenhoitajat sopivat koulujen rehtoreiden kanssa rokotusten ajankohdat, viestinnän oppilaille, huoltajille (ml. lupa rokottamiseen) ja opettajille sekä tilavaraukset.

Rokotuksissa käytetään Biontech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta. Kouluterveydenhoitajien lisäksi rokotuksiin pyritään saamaan henkilöstöä ja kirjaamisen tekniikkaa myös Ouluhallilta.

Kunkin koulun rokotuksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä koulun terveydenhoitajaan.

Koululaisten koronarokotukset toteutetaan Valtioneuvoston asetusmuutoksen mukaan. Valtioneuvosto teki asetusmuutoksen koskien koronarokotusten laajentamista kaikkiin 12—15-vuotiaisiin 5.8.2021. Asetuksen voimaantulopäivä oli 9.8.2021.

Lue lisää: www.ouka.fi/koronarokotukset

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu (1.8.2021 alkaen väliaikaisesti noin vuoden Aapistie 4, 90230 Oulu)
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.