Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Perheille suunnattu kysely sosiaali- ja terveyspalveluista

Osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelmaa kehitetään lapsiperheille tarkoitettuja sosiaali- ja terveyspalveluita. Jatkossa lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveyspalvelut ovat osana perhekeskuksia kohtaamispaikkatoiminnan, kolmannen sektorin toiminnan ja sivistys- ja kulttuuripalveluiden lisäksi.
Oulun kaupunki on laatinut yhteistyössä Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelman kanssa kyselyn oululaisille lapsiperheille heidän käyttämistään sosiaali- ja terveyspalveluista.

Anonyymissä kyselyssä kartoitetaan sosiaali- ja terveyspalveluita käyttäneiden perheiden; lasten, nuorten ja vanhempien kokemuksia palveluiden käytöstä ja heiltä toivotaan myös ideoita lapsiperheiden palveluiden kehittämiseksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10-15 minuuttia.
Kyselyyn pääsee vastaamaan oheisesta linkistä: https://zef.fi/s/fu0j8gv9/

Kiitos!

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu (1.8.2021 alkaen väliaikaisesti noin vuoden Aapistie 4, 90230 Oulu)
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.