Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta osoitteessa www.ouka.fi/korona

"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Oppilaiden uudet jokiaiheiset tuoteideat Valkean lavalla 26. syyskuuta

​​​​​​​Lasten ja nuorten ideat valtaavat Kauppakeskus Valkean Kesäkadun lavan maanantaina 26.9. klo 11.15-13.00.

Valkeassa järjestetään Leijonan luola -tyyppinen Joki Luola -tapahtuma, jossa kahdeksan oppilastiimiä esittelee raadille tuoteideoita.

Tapahtuma on loppuhuipennus Hintan koulun, Laanilan koulun, Haapalehdon päiväkodin ja Nikama Design -yrityksen yhteistyöprojektille, jossa oppilaat kehittivät uusia jokiaiheisia tuotteita.

Projektissa on ollut mukana 6.-luokkalaisia Hintan koulusta, 8.-luokkalaisia Laanilan koulusta ja eskarilaisia Haapalehdon päiväkodista. Projektin aikana oppilaat ovat työskennelleet yhdessä kahtena päivänä, joiden aikana he ovat suunnitelleet tuotteet, tehneet niistä prototyypit ja harjoitelleet niille vakuuttavat myyntipuheet. Tapahtumassa tiimejä edustamassa ovat Hintan ja Laanilan koulujen oppilaat.

Asiantuntijaraadissa ovat mukana Nikama Designin Teemu Partanen, Sunkoru-liikkeestä Sanna Piira, Kauppakeskus Valkeasta Maria Moilanen ja aluepäällikkö Pasi Mäkikyrö Oulun kaupungilta.

Ohjelma:

11.15-11.25 Tapahtuman avaus
11.25-12.20 Oppilastiimien myyntipuheet ja raadin kysymykset ja kommentit
12.20-12.30 STEAM in Oulu -toiminnan esittely
12.30-12.45 Voittajien julkistaminen ja tapahtuman päätös

Projekti on osa STEAM in Oulu -toimintaa, jonka perusajatuksena on yhdessä tekeminen sekä kokeileva ja yhteisöllinen oppiminen. Projekti on toteutettu yhteistyössä maakunnallisen Väkevä-hankkeen kanssa.

Tervetuloa innostumaan lasten ja nuorten luovuudesta Valkeaan! Tapahtuma on kaikille avoin.

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.