"Oulun koulu, Porin tori, Kuopion kalakukko". Vanha loru kertoo kustakin kaupungista tärkeimmän. Oulu on ollut alueensa koulukeskus jo 400 vuotta ja on edelleen Pohjois-Suomen suosituin ja monipuolisin opiskelukaupunki. Oulussa on 50 000 opiskelijakaveria. 

Koulutuksen ja opiskelun sivuilla on kattavasti tietoa Oulun perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä linkkejä muuhun koulutukseen. Kouluilla on omat kotisivut.

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu Sinfonia tarjoaa konsertteja ja kenraaliharjoituksia koululaisille

Oulu Sinfonian syyskausi pyörähtää käyntiin peli- ja satuteemaisen musiikin merkeissä. Elokuun loppupuolella Sinfonia tekee mittavan jalkautumiskiertueen Oulun alueen kouluihin. Jos kiertue ei satu oman koulun kohdalle, opettajia pyydetään ilmoittautumaan suoraan Oulu Sinfonialle. Linkki ja ilmoittautuminen osoitteessa:
 www.oulusinfonia.fi/kenraali/ilmoittautuminen.html

Madetojan salissa on mahdollisuus kuulla kaksi konserttia: ke 29.8. klo 9.00 ja 10.30. Konserttien kesto on noin 30 minuuttia. 

Lisäksi Oulu Sinfonia toivottaa koulut tervetulleiksi kuuntelemaan valittujen konserttien kenraaliharjoituksia. Vierailu alkaa tutustumalla talon toimintaan, joten paikalla tulee olla klo 9.30. Kenraaliharjoitus alkaa klo 10 ja päättyy klo 11.30 mennessä. Syksyn 2018 kenraaliharjoitusten päivät ovat to 27.9., ke 10.10., to 22.11. ja ke 12.12. Myös kenraaliharjoitusten ilmoittautumisaika on meneillään: www.oulusinfonia.fi/konsertit/lasten-ja-nuorten-tapahtumat

Sekä jalkautumiskonsertit että kenraaliharjoitukset ovat maksuttomia. Kuljetuksista huolehtii jokainen koulu itse.

Oulu Sinfoniaan on tarjolla koululaisryhmille myös ryhmähintaiset liput kausikonsertteihimme. Jos oppilaita on vähintään 20 oppilaan ryhmä, lipun hinta on kuusi euroa oppilasta kohden.

Lisätiedot ja varaukset: markkinointivastaava Heli Perkkiö, heli.perkkio@ouka.fi tai p. 044 703 7220.

Lämpimästi tervetuloa Oulu Sinfonian vieraaksi!

Jakolinkki

Sivistys- ja kulttuuripalvelut

  • Käyntiosoite work Oulu 10 (Torikatu 10), 90100 Oulu
  • Postiosoite postal PL 17, 90015 OULUN KAUPUNKI
  • Puhelin work 08 558 410 (vaihde)
  • Sähköposti
  • Verkkosivut Johdon yhteystiedot
  • Aukioloajat ma - pe klo 8 - 16
Tiedot esitetään hCard-muodossa.