Lukiot

Oulussa toimii 10 kaupungin ylläpitämää päivälukiota ja pääasiassa iltaisin toimiva aikuislukio. Lukio-opetusta annetaan myös Oulun yliopiston opettajankoulutuksen harjoittelukouluna toimivassa Oulun normaalikoulussa sekä yksityisissä lukioissa, joita ovat Svenska Privatskolan i Uleåborg ja Oulun steinerkoulu.

Oulun kaupungin lukioista erikoislukioita on kolme: Madetojan musiikkilukio on musiikin opetuksen erikoislukio, Kastellin lukiossa toimii urheilulukiolinja ja Oulun Lyseon lukiossa kansainvälinen International Baccalaureate (IB) -ohjelma.

Ouluun lukioon - tutustu Oulun lukioihin
 

Oulun kaupungin ylläpitämät lukiot

Haukipudas
Kastelli
Kiiminki
Laanila
Madetojan musiikkilukio
Merikoski
Oulun aikuislukio
Oulun Lyseo
Oulunsalo
Oulun Suomalainen Yhteiskoulu
Pateniemi

Muiden ylläpitäjien lukiot Oulussa

Oulun normaalikoulu
Oulun steinerkoulu
Svenska Privatskolan i Uleåborg

eLukio - lukio-opintoja verkossa

Voit opiskella lukio-opintoja myös verkko-opintoina eLukiossa. Voit suorittaa koko lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon tai aineopintoja yksittäisistä oppiaineista. eLukion kurssitarjotin on myös päivälukiolaisten käytössä. Oulusta eLukioverkostossa ovat mukana Oulun aikuislukio ja Oulun Lyseon lukio.

eLukio

Muita yhteystietoja

Lukiojohtaja
Pekka Fredriksson
p. 044 703 9015, etunimi.sukunimi@ouka.fi

 

 

Sijainti kartalla: Oulun lukiot

 

Ajankohtaista

< Takaisin

Tervetuloa Vanhempainfoorumiin 7. toukokuuta

Kevään Vanhempainfoorumi pidetään tiistaina 7.5.2019 klo 18–20 Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5, 90100 Oulu). Kahvia, teetä, suolaista ja makeaa on tarjolla klo 17.30 alkaen. 

Illan aiheina ovat
* Oppilas arvioijana ja arvioitavana nykykoulussa
* Lapset puheeksi -menetelmä 
* Päiväkotien ja koulujen tilakysymysten alueelliset tilannekatsaukset.

Peruskoulun oppilaiden arvioinnista yhteistyön ja osallisuuden näkökulmasta kertovat perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori ja/tai ohjaava opettaja Pauliina Kanervo.

Oulun kaupungilla on käytössä Lapset puheeksi -menetelmä. Mitä menetelmä tarkoittaa sekä kuinka paljon menetelmää jo käytetään ja miten sitä tarjotaan perheille? 

Tilakatsauksen antavat perusopetuksesta tila-asiantuntija Rami Tuominen ja varhaiskasvatuksesta tila-asiantuntija Kimmo Kääriäinen. Aiheina ovat koulujen ja päiväkotien remontit ja väistötilat sekä alueelliset suunnitelmat lähivuosille 2019-2020. 

Sitovat ilmoittautumiset tarjoilun järjestämisen vuoksi viimeistään 2.5. osoitteessa: https://bit.ly/2UAvSvC. Ilmoittautumislomake löytyy myös osoitteesta www.kouluvanhemmat.fi.

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan tärkeiden ja ajankohtaisten aiheiden pariin!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut ja Oulun alueellinen vanhempainyhdistys.

Jakolinkki

Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio

Merikosken koulu