In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Rehtorin terveiset Rehtorin terveiset

Koulutervehdys Kuivasjärven koulusta!

Lukuvuosi 2016 -2017 on pyörähtänyt käyntiin. Pian arkinen aherrus täyttää päivät. Toivottavasti takana on virkistävä loma-aika, jonka aikana on kerätty voimia ja intoa koulutyöhön.

Tuleva kouluvuotemme on mielenkiintoinen ja tuo mukanaan paljon uutta. Saamme nauttia uudistetuista tiloista ja välineistä. Aloitamme uusilla opetussuunnitelmilla opiskelun, mikä lisää oppiaineiden rajoja ylittävää opiskelua. Uuden opetussuunnitelman mukaisesti oppilaat pääsevät suunnittelemaan omaa opiskeluaan aiempaa enemmän. Samoin haluamme lisätä huoltajien mahdollisuuksia osallistua koulun toimintaan. Koulussamme toimii aktiivinen kotikoulutoimikunta, johon kaikki vanhemmat ovat tervetulleita.

Tänä syksynä juhlistamme koulumme uudistettuja tiloja ja pidämme kaikille avoimen koulupäivän lauantaina 15.10.2016. Lauantain työpäivästä saamme ylimääräisen vapaapäivän, joka on 13.4.2017.

Koulussamme on aloittanut kolme uutta opettajaa. Toivotamme joukkoomme tervetulleiksi Anna Kuusiston (2. lk), Annastiina Luttisen (1-2lk) ja Anna Hahtosen (laaja-alainen erityisopetus). Muuten koulullamme jatkaa tuttu henkilökunta.

Yhteydenpito koulun ja kodin välillä tapahtuu pääsääntöisesti Wilman välityksellä. Jos olette unohtaneet tunnuksenne, olkaa heti yhteydessä koulusihteeri Leena Nikulaan ( leena.nikula@ouka.fi ) tai 044-7039645. Hoidamme tiedottamisen Wilman ja koulun nettisivujen kautta. Käykää tarkistamassa Wilmassa kaikki tietonne, laitan siitä erillisen viestin ja ohjeen.

Opettajiin voi olla yhteydessä myös sähköpostin välityksellä ( etunimi.sukunimi@eduouka.fi ). Lisäksi opettajilla on käytössään työpuhelimet. Ilmoittakaa oppilaiden poissaolot heti aamusta Wilmaan tai tekstiviestillä opettajan numeroon. Opettajien numerot löytyvät koulumme kotisivulta kohdasta henkilökunta.

Kuivasjärven koulun omassa uudessa opetussuunnitelmassa toiminta-ajatuksenamme on Elämänmakuisesti yhdessä toimien!  Tätä  ajatusta noudattaen mukavaa kouluvuotta kaikille!